Egyszerre a ráncok és foltok ellen?

Ráncok simítása, pigmentfoltok halványítása, rugalmasságfokozás egyetlen kezeléssel!

Lehetséges, hogy többféle csodakezelés helyett, egy időben halványítsuk az arcbőr pigmentfoltjait, érelváltozásait, visszanyerjük bőrünk rugalmasságát és lágyítsuk a ráncokat? Ez a lehetőség ma már egy speciális készülékkel megvalósítható, hiszen a lézer, a villanófény és a rádiófrekvencia hatásait egyszerre alkalmazva valamennyi elváltozást kezelhető! Az eljárást 3-4 hetente több alkalommal kell ismételni!

A ráncosodás harmincon túl kezdődik!

A ráncok több tényező hatására alakulnak ki. A környezeti hatások közül legjelentősebb a napfény UV-A tartománya, de szerepet játszanak még a belső hatások, anyagcsere folyamatok, a mimikai izmok működése, a bőr kötőszövetének változása.

Megkülönböztetünk dinamikus és statikus ráncokat. A dinamikus ráncok különböző érzelmek kifejezésekor jelennek meg arcunkon (nevetés, csodálkozás, harag, stb.), és nyugalmi fázisban eltűnnek, a bőr kisimul. Egyeseknél bizonyos izmok tónusa fokozódik, így nyugalmi állapotban is fennmarad a kialakult bőrredő, s ez már állandó ráncként látható.

arc69

Finomabb, statikus ráncok a vízhiányos, romló kötőszövetű bőrnél jelentkeznek. Idővel a bőr mindenképpen elveszíti rugalmasságát, mert egyre kevesebb kollagén és elasztin termelődik, valamint a vízmegkötő képessége is csökken.

,,Már a harmincas években beindul ez a folyamat, látványos fokozódásra pedig ötven év felett elkerülhetetlenül sor kerül." – foglalja össze dr. Vincze Ildikó, az Oxygen Medical bőrgyógyász szakorvosa. ,,A bőr öregedése biológiai folyamat, de lassítani vagy a már megjelent ráncokat mérsékelni lehetséges."

Ráncfeltöltés belülről

A legmodernebb lézeres technika, az úgynevezett ELOS (Elektro Optical Synergy) egyedülálló módon egyesíti a lézer, a villanófény és a rádiófrekvencia hatásait.  Az optikai energia éri el először a bőr felszínét, és megcélozza a kezelni kívánt bőrréteget, melyet a bőrgyógyász ezután a rádiófrekvencia segítségével tovább melegít, így megsokszorozva a fény terápiás hőhatását, anélkül, hogy a bőrfelszínt károsítaná.

Ez a technikai újítás különbözteti meg az eljárást az eddig alkalmazott kezelésektől, ráadásul a rádiófrekvenciás elektróda talpain keresztül a felmelegedés is folyamatosan mérhető, és ha ez egy beállított érték fölé kerül, akkor a kezelőfej automatikusan leáll.

Az eredmény a gyors, fájdalommentes és szinte azonnali bőrfeszesítés! A kezelés rögtön összehúzza a kollagénrostokat, később pedig segít újraépíteni a kollagén-szerkezetet, fokozza a kollagén termelődését, így teszi simábbá, rugalmasabbá a bőrt.

3iqwr0lw2

Egy kezelésben hármas hatás!

Ma már elérhetőek olyan gépek, amelyek egy kezelés során, a kezelőfejek cseréjével hármas hatást képesek produkálni, innen származik a Triniti elnevezés. Először a bőrfelszínt célozzák meg, színkorrekció történik, amely különösen rozácea, pigmentfoltok és teleangiektázia (tágult erek) esetén eredményez látványos változást.

A hatásmechanizmus alapja az, hogy az adott fényenergia nagymértékben nyelődik el a vörösvértestek és a pigmentek festékanyagában, míg a bőr többi alkotójában alig. A második, a bőrfeszesítő hatás úgy alakul ki, hogy az alkalmazott infravörös fény azonnal összehúzza a kollagénrostokat, és néhány kezelés után már az egész kollagén-szerkezet átépülését segíti, feszesítve az arc és a nyak bőrét.

A harmadik hatás, az úgynevezett frakcionált ránctalanítás a mély ráncok kezelésére alkalmas, és szintén a hám és kollagénrostok regenerációját eredményezi. A kombinált, bőrkímélő technikának köszönhető, hogy a Triniti eljárás az ,,ebédidőben is elvégezhető bőrfiatalító módszerek" közé tartozik, hiszen a gyors, látható hegek nélküli kezelések után ugyanúgy folytatódhat a nap, mintha mi sem történt volna.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.