Rádiófrekvenciával a zsírok ellen!

Létezik torna nélküli fogyás. Újabb trükk helyett egy működő, sikeres eljárás a rádiófrekvenciás zsírbontás.

A cellulitisz a nők egyik legnagyobb ellensége. Hiába a rendszeres torna, és helyes étkezés, a makacs narancsbőr nem tűnik el nyomtalanul. Mindez még inkább elkeserítő, ha a rendszeres edzésre sem jut idő az előttünk tornyosuló, sosem csökkenő tennivalók közepette.

A rádiófrekvenciás zsírbontás hosszú távon alkalmazható, biztos eredményt jelent ezekre a problémákra. Mit kell tudni a kezelésről?

Miért jó a rádiófrekvencia a zsírok ellen?

Ez a technológia a rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes bontani a zsírszövetet. A bőr alá juttatott hullámok a vér oxigénellátásának felgyorsításával idézik elő a zsírsejtek kiürülését. Ennek tartalma a méreganyagokkal együtt a vesébe jut, majd távozik a szervezetből.

A kezelés eredménye

A zsírsejtek ellen indított rádiófrekvenciás támadás hatására a zsírszövet aránya lecsökken, ennek következtében a kényes területen lévő felesleg megváltozott szerkezete egyben a test kerületének csökkenését is jelenti. A ténylegesen megtapasztalható eredmény tehát nem marad el.

A nadrág nem fog bevágni a hasunkon, ha leülünk, emellett kényelmesebbé válik a viselete, hiszen a combunkon sem fog többé feszülni a 2-3 cm-es csökkenés után.

aakw99hr

Alkalmazható területek

A rádiófrekvenciás zsírbontás a test minden területén alkalmazható, ahol a zsírpárnák kialakulnak. Tehát a has, comb, fenék, hát, derék tájékán bátran bevethető a módszer, de még a toka zavaró jelenléte is megszűntethető a rádióhullámok erejét felhasználó kezeléssel.

Ezzel együtt nagy előnye, hogy teljesen fájdalommentes és utókezelések sem szükségesek a várt eredmény eléréséhez.

Akinek nem javasolt

Ahogy valamennyi kezelés esetében, itt is vannak olyan csoportok, akik nem vehetik igénybe a narancsbőrt eltávolító, fogyasztó módszert. A rádióhullámok alkalmazása nem kívánt mellékhatásokkal járna a kismamáknál, hepatitisben szenvedőknél, a fém implantátummal rendelkezőknél, illetve olyan személyeknél, akik anyagcserezavarral küzdenek. Nekik nem javasolt a kezelés kipróbálása.

Tehát azok, akik kezdenek elkeseredni, amiért továbbra sem sikerül lecsökkenteniük ruhaméretüket, és a mérlegre állva még mindig túl nagy számot mutat a kijelző, mindenképpen látogassanak el valamelyik rádiófrekvenciás zsírbontást kínáló szalonba! Könnyen lehet, hogy ez az egyre népszerűbb eljárás ismét visszaadja a magabiztosságukat.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.