Adni jó!

Az egyik mobilszolgáltató cég tavaly indította útjára ADDODA nevű androidos mobilalkalmazását, amely a szekrény mélyén süppedő játékok eladományozására buzdította a fiatalokat karácsonykor.

Most két hasznos funkcióval bővítettük az alkalmazást: az ADDODA segítségével minden eddiginél egyszerűbben juthatsz el a Vöröskereszt véradó helyszíneire, és rendkívül sok információt találsz az 1%-os adófelajánlást fogadó civilszervezetekkel kapcsolatban. Vegyél részt kreatív videópályázatunkon, hogy együtt mutassuk meg: az ADDODÁ-val adni egyszerű és nagyon jó!

Tavaly karácsony előtt a legnagyobb hazai segélyszervezetekkel karöltve indította útjára az ADDODA névre keresztelt, tárgyi adománygyűjtő-pont kereső alkalmazást. Az ADDODA az adomány típusa és az okostelefon helyzete alapján megmutatja a legközelebbi gyűjtőpontok elhelyezkedését és kérésre az odavezető útvonalat is megtervezi. Így segíti az adományozni szándékozó fiatalokat, hogy az önzetlen gondolattól mielőbb eljussanak a tényleges adományozásig. Az alkalmazás „Kiemelt akciók” menüpontjában a segélyszervezetek sürgős igényei jelennek meg, például a kemény téli időszakban a Máltai Szeretetszolgálat felhívása kapott helyet, amelyben cipő és kesztyű készletük utánpótlását kérték.

Az ADDODA márciusban két érdekes funkcióval bővül. Megtalálható benne a Vöröskereszt véradó helyszíneinek listája, friss információkkal az aktuális véradási lehetőségekről a kiválasztott megyében. A másik nagy frissítés az adó 1%-os felajánlását könnyíti meg. Az alkalmazásban 700 olyan civilszervezet adatai szerepelnek, amelyek örömmel fogadják az 1%-os adófelajánlásokat. Sőt, az alkalmazásból egy kattintással letölthető a kiválasztott szervezet adataival kitöltött adó adatlap. Ha ti esetleg még nem is adóztok, az alkalmazás segítségével szüleitek segítségére lehettek a megfelelő szervezet kiválasztásában.

mobiltelefon4

ADDODA videópályázat!

Mutasd be Te is egy videóban, az ADDODA alkalmazást és nyerd meg a 2 db Samsung Galaxy NOTE egyikét! A videóversenyre bárki jelentkezhet, egyetlen feltétel egy kamerával vagy telefonnal készített ötletes videó, amely az ADDODA alkalmazás funkcióját, használatát mutatja be! Egy jelentkező akár 3 pályázattal is indulhat, a verseny végén pedig szakmai zsűri dönti el, hogy melyik alkotás lehet az ADDODA referencia videója az Android Marketen (Google Play) és ki viheti haza a Samsung Galaxy NOTE táblafont. Kövesd a djuice Facebook oldalán a videópályázatot, mert a közönség szavazatai alapján is meghirdetünk egy nyertest, aki szintén egy Samsung Galaxy NOTE táblafon tulajdonosa lesz, további 5 versenyző pedig ajándékcsomaggal gazdagodik. A pályázatokat április 23. éjfélig várjuk a djuice Facebook oldalán található pályázati galériában. Az alkalmazás felhasználhatóságának kreatív bemutatása a cél.

Adott tehát egy felturbózott, igazán hasznos mobilalkalmazás, amely most a fiatalok kreativitása segítségével mutatkozhat be a nagyvilágnak!

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: