5 tipp, hogy a fehér farmer ne kövérítsen!

Egy fehér farmer nagyon hasznos és divatos darab tud lenni – szögezzük azonban le, hogy nem való mindenkinek, vagy ha igen, akkor nagyon ügyesen kell kiválasztani azt a modellt, ami jól áll!

A fehér farmer fontos tartozéka gardróbunknak

De nem egyszerű rátalálni a legjobbra! Ezek a farmerek időről-időre újra divatba jönnek – az élénk színek időszakában előszeretettel viselünk fehéret és most ismét népszerű is ez a könnyed, nyárias szín, amelyhez nem nehéz öltözni. Igen ám, de milyen az ideális fehér farmer? Hogyan leljünk rá a testalkatunk és a pénztárcánk számára is legmegfelelőbb modellre?

Íme 5 tipp az ideális fehér farmer megtalálásához – hogy ne kövérítő farmert sikerüljön beszereznünk…

1. A farmer ne legyen túlságosan szűk, testhez simuló! Ha túl szűk, minden létező dudor és gödröcske meglátszik majd benne. Sok esetben az eggyel nagyobb méret kiválasztása lehet a helyes megoldás.

2. Vásároljunk minőségi farmert: ne legyen túlságosan könnyű vagy átlátszó anyagból. Ha mi magunk látjuk az alsóneműnket rajta keresztül, biztosak lehetünk benne, hogy más is látni fogja.

3. Válasszuk ki a leginkább testalkatunkra illő típust! Ha nem igazán tudjuk, melyik lenne megfelelő, kérjük az eladó segítségét. A fehér farmer nagyon előnyös tud lenni, ha testünkön a mutatós részeket emeli ki és nem az eltakarni valókat. A nagyon vékony nadrág nem való mindenkinek – de egy egyenes szárú vagy egy lefelé szélesedő szárú például igen.

4. Maradjunk az egyszínű fehérnél – ne legyenek rajta díszítések, más színű varrás, dekoráció. A klasszikus fehér farmer tökéletes nyári gardróbunk részeként, szinte bármihez fel lehet venni, ha azonban már van rajta díszítés, megnehezítjük saját dolgunkat.

5. Végül, de nem utolsósorban: ne vegyünk fehér farmer alá olyan alsóneműt, amelynek a színe átvirít a nadrágon, vagy a vonala túlságosan megmutatkozik benne! Higgyük el: nem szexis látvány.

Ha a szabályokat betartjuk, kövérítő fehér farmer helyett olyan modellt viselhetünk, amely testünk előnyös pontjait emeli ki és bármikor felkaphatjuk egy könnyed nyári pólóhoz, blúzhoz!

Forrás: https://napidoktor.hu/index