Nem maradhat ki a ruhatárból!

Bár a divat folyton változik, mégis van pár ruhadarab, amely trendtől és évszaktól függetlenül semmiképp sem maradhatnak ki a ruhatárból.

Ezek azok a ruhaneműk, amelyek öltözködési repertoárunk alapköveit képezik, néhány kiegészítővel mindig az aktuális divathoz tudjuk igazítani, és egy kis változtatással különböző alkalmakra is felvehetjük akár ugyanazt a ruhát.

Tökéletesen passzoló fekete nadrág

Ha még nem rendelkezel vele, akkor irány a pláza, és szerezd be a testalkatodnak legjobban megfelelő testhez simuló hosszú fekete nadrágot. A legjobb, ha nincsenek rajta díszek, és minták, mert így akár elegáns öltözékhez, akár vadóc bulis szerkóhoz is felveheted. Ha egy boltban sem találod meg a hozzád legjobban illőt, érdemes csináltatni egyet, mindenképp kifizetődő beruházás lesz.

Koptatott farmer (amiben jó a feneked!)

Minden lány szereti olykor különösen szexinek érezni magát, és mi lenne jobb választás ilyen esetben, egy klasszikus koptatott farmernél, ami a dizájnos farzsebnek köszönhetően kiemeli formás hátsó idomaidat. Ebben aztán igazán vagány csajnak érezheted magad. Ráadásul mindennapi viseletre roppant kényelmes, és így akkor is trendi lehetsz, ha csak felkapod egy egyszerű garbóval.

farmer-nadrag1

Kis fekete ruha

Bájos, szexi és tökéletesen stílusos. Hasznos olyat választani, amit hordhatsz önmagában, egy könnyű nyári estén, illetve kiegészítőkkel (például ékszerekkel, sikkes övvel, vagy fekete kesztyűvel) komolyabb alkalmakkor, vagy színházban. Amikor kiválasztod, bizonyosodj meg róla alaposan, hogy méretben tökéletesen passzol-e, és hogy a legjobb formádat hozza ki belőled. Az sem árt, ha kikéred egy-két barátnőd véleményét "több szem többet lát"-alapon, így biztos büszkén viselheted évekig, amíg csak tartod a versenysúlyod.

Klasszikus fehér ing

A hagyományos stílust kedvelők gardróbjában mindenképp kell hogy legyen egy, azonban a szélsőségesebb stílus követőitől elnézzük, ha hiányzik. Szintén univerzális darab, többnyire hivatalos alkalmakkor viseljük, de egy modernebb fazont már nyugodtan felvehetünk hétközben egy farmerral, tompítva ezzel elegáns jellegét.

Bőrdzseki

Minden stílus, és minden generáció szülöttének alapvető ruhadarabja lehet, hiszen rengeteg fazonban és színben kapható viseletről van szó. Tökéletesen illik rá az a mondás, hogy "sosem megy ki a divatból". Nemcsak hogy feldobja az egyszerűbb öltözéket, de enyhébb téli napokon is nyugodt szívvel felvehetjük, hiszen testünk melegét megtartva biztosan nem fogunk fázni benne.

Forrás: