Milyen játék az, amikor apu beparkol anyuba?

Emlékszel rá, amikor nem aludhattál anyuval, mert apu nem engedte? Hidd el, nem a sakktudásukat fényesítették.

Minden gyerek, legyen az akár serdülő, akár felnőtt, megriad, ha vizuálisan el kell képzelnie, hogyan szeretkezhetnek a szülei. A baráti társaságban egyszer-kétszer szóba kerülhetnek anyu és apu szexuális szokásai, főleg akkor, ha friss élményekkel gazdagodott az egyik haver a téma kapcsán. Kiszűrődő nyögések a fürdőszobából, hosszú ideig tartó tusolás, éjszakai ágynyikorgás – hány éves korban szembesüljön mindezzel a gyermek? És mi van, ha kopogtatás nélkül letámadja a szüleit, miközben ők lovaglópózban próbálnának kiteljesedni?

2 éves korig nincs gond, de azután már érdemes vigyáznia anyunak és apunak, hogyan élik szexuális életüket. Ugyanis e kor fölött a csemete már félreértelmezheti a hallottakat, és ez agresszív viselkedést válthat ki belőle. A gyerek számára félelmetes lehet akár egy misszionárius póz, azt hiheti, hogy szülei bántják egymást.

5mhztvx01

Érdemes minél hamarabb megtanítani a picinek, hogy ajtónyitás előtt kopogni illik. Ha mégis olyat lát a gyerek, amit nem kellene, akkor bizony be kell fejezni az akciót, ugyanis ő aztán nem fog önmagától kivonulni a szobából.

Máshogy működik ez a 6-10 évesek körében. Megértik, hogy a szülők hálószobai virgonckodása nem rájuk tartozik, így gyorsan visszaszaladnak a szobájába. Ilyenkor félbe kell szakítani a "piffpaffolást", majd irány megnyugtatni a kisdiákot. Van olyan eset, hogy a történtek jobban megviselik a szülőt, mint magát a gyereket. Egy apuka elmesélte, hogy igaz, náluk 8 éve történt ilyen, de azóta többször is ellenőrzi, hogy jól bezárták-e az ajtót.

5jtkm3jc

Idősebb korban már egyre nyilvánvalóbbá válik a szex, így nem okozhat problémát feldolgozni, ha éppen felfedezzük, nemcsak a fiatalok élnek nemi életet. Sajnos ez nem így van. Egy lány panaszkodott, hogy 14 évesen meglátott egy vibrátort a szülei éjjeli szekrényén, mindez 4-5 éve történt, és azóta sem tudott megbékélni a helyzettel. Ám a szülei őszintén és nyíltan kezelték az esetet, és ez megnyugtatta a fiatalt.

Felnőtt korban sem olyan egyszerű továbblépni azon, ha egymásba olvadnak a szülők, és az éppen otthon tartózkodó érett fiatalember még hallja is. Hogy miért okoz lelki problémát?! Mert a szex kiöli a szülőkről kialakított ártatlanságot és természetességet. Ugyan már.. mintha minket a gólya hozott volna?! A srác szülei legalább 70 évesek, és javában nyomják az ipart. A legalább 30 éves férfi reggeli kávézás közben visításra és nyögésre lett figyelmes. Elárulta, hogy "apja egy sebzett rénszarvas módjára bőgött, míg anyja finoman nyögdécselt, olykor-olykor megütve a magas C-t. Hallani lehetett, ahogy az ágy támlája a falat püföli."

Forrás: