Szexeltél álmodban? Ezt jelenti!

Szinte mindenkinek voltak már erotikus álmai, amely után azon tűnődött, vajon jelentett-e valamit?!

Sokszor a szextartalmú álmainkon keresztül tudatalattink üzen, ezért jó, ha ismered a magyarázatokat! Az álomfejtés nem friss tudomány, Freudtól, vagy Jungtól kezdve már több tekintélyes pszichológus is megpróbálkozott vele. Sigmund Freud Álomfejtés című könyvében értelmezte hogy az álomképek milyen tudattalan tartalmakat szimbolizálnak, és hogy ezek vizsgálatával megismerhető a személyiséget mozgató tudattalan is. Az álom kifejezetten lelki jelenség, a vágyak beteljesülése. A pszichológusok is azon a nézeten vannak, hogy erotikus álmaink nem a véletlenek műve, hanem konkrét (vagy rejtett) vágyaink kifejezései.

Gátlások nélkül

Ne légy zavarban, ha különös erotikus álmod volt, hisz ez csak annyit jelent, hogy működik a szexuális fantáziád. Álmodban nincsenek társadalmi elvárások, gátlások, ezért lelked mélyéről sok minden előkerülhet, de sose érezz magadba emiatt bűntudatot! Ha mesélni nem is szeretél róla másoknak, azért próbálkozz a megfejtésével, keresd a mögöttes tartalmat, a rejtett üzenetet, hátha megoldást kapsz azokra a problémákra is, amelyek napközben foglalkoztatnak!

Néhány álomkép lehetséges magyarázata:

Csók: Jól érzed magad a bőrödben.

Fotó: 123rf.com

Meztelenkedés: Ha álmodban meztelelenkedsz – főleg, he ezt nyilvános helyen teszed -, akkor jelképezheti, hogy szeretnél szabadabb teret adni szexuális életednek.

Szeretkezés: Nézd meg, hogy kivel. Sokszor jelentheti azt is, hogy szeretnél olyan lenni, mint az álombeli partnered.

Szeretkezés vonaton, repülőgépen: Jelentheti azt is, hogy párkapcsolatod rendben van, de ha a vonat kisiklik vagy a repülőt baleset éri, akkor a kapcsolatod is veszélybe kerülhet.

Szex egy ismeretlennel: Nem ritka dolog egy álombeli arctalan partnerrel szeretkezni. Jelentheti, hogy még te sem tudod potosan mit vársz el a kapcsolatodtól.

Sztárral szemben: Ha ismert emberrel álmodsz, gondold át, hogy milyen tulajdonság vonz benne, vagy az általa játszott karakterben. Elképzelhető, hogy olyan dolgot képvisel, amit te a párodban, vagy magadban látni szeretnél.

Forrás: https://napidoktor.hu/index