Szex – Ezeket a dolgokat semmiképp ne csináld egy nővel

Egy férfi sem lenne büszke az unalmas szerető címre, ugyanúgy egy nő sem örülne, ha ilyen férfit tudna maga mellett, akár csak rövid időre is. Hogy igazán tudja egy férfi mi jó a nőnek szex közben, azt is kell tudnia mi az, amit kifejezetten utál az ágyban.

Túlzott óvatosság

A “Szabad?”, “Lehet?” kis kérdések nem túl szexisek, megölik a pillanatot. Egy jó szerető tudtára adja társának a következő lépést, a nélkül, hogy beszélnie kellene. Néha az is elég ha a tekinteteddel teszed félreérthetetlenné azt, amit szeretnél. Egy kihívó érintés barátnőd testén is elég nyilvánvalóvá teszi azt, amit szeretnél – számol be a Bien.

szex

Fotó: 123rf.com

Gépies szex

Legtöbb nő egyet ért azzal, hogy a szenvedély nélküli szex unalmas, csak egy értelmetlen időtöltés. Senki sem szeretne guminővé válni. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal kell mindent elsöprő szenvedélyt produkálni, de vegyük figyelembe azt, hogy minden nő szeretne a nő lenni, és ezt éreztetnie kell a férfinak. A férfi legyen érzékeny és valóban szeretkezzen.

Monotonitás

Ha a nő már kívülről ismeri a mennyezet összes szögletét, akkor a férfi nagy bajban van. De nincs minden veszve. Egy egyszerű helyszínváltás segíteni fog. Próbáljátok ki a fürdőszobában, a konyhában, az autóban, rajta vagy akár egy tengerparton is…, a lehetőségek végtelenek. Csak a képzeleted szabhat határokat.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

A férfiak szerint ilyen a jó szex

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.