Mit néz meg először egy férfi a nőn?

Kinek a pap, kinek a papné – valóban, mindenkinek más jön be. Az ideál egy olyan fogalom, ami mindenkinek mást jelent.

Sok minden kiveszhet a világból, de a férfiak nők iránti rajongása sohasem. A Nagy Ő fogalma kifejezetten a nőkre van kitalálva, akik ösztönösen a megfelelő apát keresik jövendő gyermekeiknek. A férfire ez csak részben igaz, hiszen ő is nőt akar – csak általában minden tízedik szembejövőt.

A stírölés művészete

Az utcán átlag alig pár másodperc áll a férfi rendelkezésére, hogy felmérje a szembe sétáló nőket. Az évszaktól és a napszaktól is függ, hogy a nő mennyit enged láttatni magából, ezen túl pedig már csak a férfi beállítottságán áll, hogy milyen tulajdonságokat részesít előnyben.

Fotó: 123rf.com

A szemem húsz centivel feljebb van!

A férfiak dolga a megtermékenyítés; biológiai parancsuk, hogy szétszórják magjukat a világon. De a szex motiváció kérdése, és mi eshet nagyobb súllyal latba ilyenkor, mint az elsődleges nemi jegyek, amilyen például a mell.

Istenem, add, hogy egyszer ilyen lábak között érjen a halál!

Stephen King egyik könyvében arról számol be, hogy felesége a leggyönyörűbb lábú nő, akit valaha látott. A férfitársadalom nem kis rétege áll mellette abból a szempontból, hogy bizony a női lábnak varázsa van.
Miniszoknya
tartalmát szemmel megostromolni két irányból lehet. Felülről lefelé haladva, vagy a láb gusztálásán túl, alulról felfelé kacsingatva. A harmadik helyen álló testrészt takaró ruhadarab rendelkezik az egyik leg pulzuspörgetőbb hatással, és szégyen, vagy nem szégyen: ehhez elég egy lábmozdulat.A Sharon Stone-hadművelet

A “vörös oroszlánsörény”, a “feneketlenkút-tekintet” és a feltöltött ajkak

A női arc és a haj boszorkányos erővel bírnak. Felmérések igazolják, hogy a szimmetrikus arc sokkal jobb benyomást tesz. Ennek oka genetikai mélységekben keresendő: DNS-ünk legmélyéről szól fel egy hang ilyenkor, amely értésünkre adja, hogy a szimmetrikus arc gazdája bizony megfelelő egészségnek örvend és feltehetőleg egész jó génekkel rendelkezik.

Fotó: 123rf.com

A szem a lélek tükre, amely annál igézőbb, minél jobban el lehet veszni benne.

A száj szexuális jelleggel bír. Nonverbális jel-kalauzok szerint a nőnek elég egy mély szemkontaktus során megnyalni az ajkakat és máris szexuális felhívást tesz beszélgetőpartnerének. A vastag ajkak sokak szerint nagyon erotikusak, a másik nem tagjaiban a gyengédség, a csókolni vágyás érzését ébresztik fel.

A “szerelem első látásra” létezik, csak tudni kell, hogy az a bizonyos “látás” rengeteg kis pillantásból áll, amelyek sorra veszi a női testet. Abban a ritka esetben, amikor minden klappol, Rómeó és Júlia gyorsaságú szerelmi mélységek szövődhetnek.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.