Mennyi ideig tart a tökéletes szex?

Vannak olyan kérdések, amelyeken időnként mindannyian gondolkozunk – függetlenül attól, mennyire vagyunk elégedettek a szexuális életünkkel.

“Persze, akinek több problémája akad a hálóban, az nyilván gyakrabban elbizonytalanodik, több mindent megkérdőjelez, mint az, aki elégedett. Az egyik legsűrűbben felmerülő kérdés az, hogy jók vagyunk-e az ágyban, vagy éppen mennyire „normális” a házaséletünk” – így látja legalábbis a témát Jess Wilde, aki a brit Daily Starnak adott interjút, és aki az ország legismertebb „sexpertje”.

Az emberek nagyon gyakran kíváncsiak arra, mennyi ideig ideális, ha tart a szeretkezés. Jess szerint ez egy rendkívül tág témakör, ami megannyi tényezőtől függ. Kezdve azzal, mennyire érünk rá, hosszú és romantikus szeretkezésre vágyunk, vagy éppen egy vad gyorsmenetre. Elmondta, hogy az előjáték minden esetben meghosszabbítja a szeretkezéseket. Ezért is lehetetlen megbecsülni, vagy éppen megmondani a normális időtartamot ezen a téren – számol be a Bien.

szex, szerelem

Fotó: 123rf.com

Mindenkinek másra van szüksége. Van, aki fél-egy órát is áldoz az előjátékra, más már addigra teljesen készen áll, mire lekerül róla a ruha egy része. Hozzátette, olyanok is vannak, akik már napokkal a szex előtt elkezdik a ráhangolódást, pl. szexi üzenetekkel készülnek a hétvégi nagy találkozásra.

Nincsenek tehát határozott szabályok arra vonatkozóan, hogy a szexnek meddig kell tartania, azon kívül, hogy addig, amíg az a résztvevők számára egyformán élvezetes marad.

De mégis, mennyi az annyi?

A szex valójában átfogó fogalom, magában hordoz mindent a csókolózástól egészen a befejezésig, tehát az utójátékig. Ennek ellenére a szexet, a legtöbben kizárólag magára a behatolásra értik. E definíció szerint – és a témában végzett felmérések alapján – az ejakulációra általában körülbelül 5,5 perces behatolás után kerül sor. Ez persze teljesen egyénfüggő, ezt külön kiemeli Jess is.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Erre van szükséged szex közben – A horoszkópod szerint

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.