Erre van szükséged szex közben – A horoszkópod szerint

Az, hogy mire vágysz az ágyban, nagyon sok összetevős kérdés, hiszen az életünk számos szegmense befolyásolja igényeinket a szex terén – még a horoszkópod is ilyen!

Kos

Kosként igényled, hogy kezdeményezzenek nálad, tűzjelként szereted, ha meghódítanak – miközben persze tudod, hogy a kezdőlökést mégis csak te adtad meg. Szenvedélyes szerető vagy, aki néha hajlamos túlzásokba esni, ha testi örömökről van szó. Minden nap igényled az izgalmat, a szokásos adrenalin-löketet, csak így tudsz tartós kapcsolatban megmaradni- számol be a Bien.

Bika

Fontos számodra, hogy az együttlétek során minden érzékszerved bevonásra kerüljön, ideértve nem csak az érintést, hanem a látást, szaglást is. Ahhoz, hogy az együttlét testileg-lelkileg feltöltsön, szükséged van a biztonságos közegre, a megfelelő mértékű intimitásra. Igényled, hogy a partnered kezdeményezzen és hajlamos vagy néha egy kicsit túl-erkölcsös lenni, máskor viszont bátran hódolsz a hedonizmusnak.

szex, szerelem

Fotó: 123rf.com

Ikrek

Szórakoztató vagy a szexuális együttlétek során is, amit már a flörtölés alatt egyértelművé teszel. Nehéz hosszútávon lekötni a figyelmedet, szeretsz egyik kapcsolatból a másikba esni, amíg meg nem találod az ideális jelöltet, aki képes intellektuálisan és szexuálisan is megfelelni neked. Csak olyan társ mellett tudsz lecövekelni, aki lépést tud tartani a te energiaszinteddel, ami a szexualitásodra is áll – márpedig ez ritka.

Rák

Ha Rák a horoszkópod, akkor a legérzelmesebb jegyek közé tartozol. Gyengéd és gondoskodó személyiség vagy, aki törődésre vágyik. Igényled, hogy a partnered szavak nélkül is megértsen és rád hangolódjon nem csak a hétköznapok során, hanem az ágyban is. Mivel elkötelezett jegy vagy, hajlamos vagy rá, hogy akár egészségtelen kompromisszumokat köss az ágyban a hosszú távú párkapcsolat érdekében.

Oroszlán

Szenvedélyes és őszinte nő vagy, aki gond nélkül, világosan mutatja ki a szándékait mások felé. Öntudatos, magabiztos partnerre van szükséged, mégpedig olyanra, akire fel tudsz nézni. Igényled, hogy meghódítsanak és azt is, hogy sütkérezhess a másik csodálatában – a hétköznapokban és az ágyban egyaránt. A szexuális életed pörgős, kalandos és energikus. Hajlamos lehetsz rá, hogy az intimitást háttérbe szorítsd a szex javára.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Ezek a legrosszabb szextippek

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.