Ki miért szereti az orális szexet?

Nehéz olyan férfit találni a földön, aki bármikor visszautasítaná, hogy a száddal kényeztesd legintimebb testrészét. Vajon miért ilyen izgató ez?

Ha ügyesen űzöd az orális szex mesterségét, biztos lehetsz benne, hogy párodat gyakran hozzásegítheted ahhoz, hogy földöntúli gyönyöröket éljen át. Ez minden bizonnyal kölcsönös: a jó nyelvgyakorlattal rendelkező férfiakat Te is nagyra becsülöd, ráadásul a magas szintű kényeztetés nem csak testi, hanem lelki kényeztetéssel is megajándékozza azt, aki ilyen örömökben részesül.

Ilyenkor minden rólam szól! – Ádám (25)

Szerintem az, amikor a nő a szájával tesz boldoggá egy férfit, az egyik legintimebb gesztus az ágyban. Ilyenkor a barátnőm mindent belead azért, hogy engem kényeztessen, és számomra ez igazán örömteli érzés. Ilyenkor minden rólam szól, és arról, hogy minél jobban élvezzem, ami odalent történik.

oralis szex1

Az irányítás, ha úgy akarom, az ő kezébe kerül, de én is befolyásolhatom az események alakulását: a csípőm mozgatásával lassíthatom, vagy gyorsíthatom a ritmust, váltogathatom azt is, mennyire mélyüljön el a szerszámom a szájában. Persze az is csodás, amikor teljes mértékben a nőkre bízom magam: csak behunyom a szemem, és élvezem, amit csinálnak, anélkül, hogy beleavatkoznék a mesés műveletbe.

Azt szeretem, ha felfalnak a nők! – Norbi (27)

Persze, lelkileg is jót tesz, amikor egy nő ilyen kényeztetésben részesít, de számomra mégis a fizikai élvezet az intenzívebb, és ez az, amit újra és újra át akarok élni. Őrjítő, amikor a nő nemcsak a szájával cirógat, hanem beveti a kezét, a nyelvét, a fogait, vagy akár a két melle közé szorítja a péniszem.

Imádom, amikor váltakozó ritmusban diktálja a tempót a kedvesem, nyalogat, finoman harapdál, szívogat odalent. Kész vagyok, amikor a szerszámom a szájában van, kezével pedig a golyókat, a combomat, a hasamat vagy a fenekemet simogatja. A szemkontaktus is fel tudja korbácsolni a szenvedélyeket: imádom nézni, ahogy a barátnőm a szájába veszi az intim testrészemet, és közben látom a szemében, hogy mindezt élvezettel teszi.

oralis szex3

Mindenki máshogy csinálja! – Zoli (32)

Volt egy barátnőm, aki nagyon értette a dolgát, amikor a szájával kényeztetett, mégsem mondhatnám, hogy csak az ő ,,mutatványát” értékeltem. Minden nő tud valamit ezen a téren is, amit mások nem, és épp ettől olyan izgalmas, amikor a hálószobában végre orális szexre kerül a sor.

Ráadásul minél összeszokottabban szeretgetjük egymást egy nővel, annál kirobbanóbb az élmény: ezen a téren is tökéletesen igaz, hogy a gyakorlat teszi a mestert. Aki még kevésbé rutinos ezen a téren, ne gondolja, hogy ebbe nem lehet belerázódni!

Sőt, a férfi akár még örülhet is, ha ő vezetheti be a nőt az orális örömszerzés világába, így partnere gyorsan fölfedezheti, mi az, ami neki a leginkább tetszik. Előfordulhat, hogy az első alkalmakkor mindenki egy kicsit ,,sutább”, mint valójában, de ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, sokkal inkább tréningezni kell!

Forrás: https://napidoktor.hu/index