Játékos nyelv – szex közben is…

Cikkünkben néhány nyelverősítő gyakorlatot mutatunk be, amelyekkel egyben nyelve irányíthatóságát is javíthatja.

Szeretkezéskor két hiba lehet a szájban: nincs elég ereje az illető nyelvének, szájának, hogy csúcsra juttassa, vagy éppen felizgassa partenrét, vagy az ereje megvan, csak éppen a technikája nem megfelelő, rosszul osztja be az erejét, nem tud megújulni, nincs elég kombináció birtokában.

Az előzőekben ízelítőt kapott egy kis szájtréningezésből. Olyan alapgyakorlatokat végzett, amelyek segítenek egy kicsit tónusba hozni beszédszervi izomzatát. Elképzelhető, hogy pici izomlázat érez, de ez természetes. Minden olyan mozgássor, amely eltér a megszokottól előidézi ezt a jelenséget!

Ne adja fel, az izomláz legjobb ellenszere, ha rádolgozik az ember!

Következzen néhány nyelverősítő gyakorlat, amelyekkel egyben nyelve irányíthatóságát is javíthatja.9080Továbbra is szüksége lesz a tükörre. Nyissa ki a száját és szájtéren kívül emelje nyelve hegyét felfelé. (ne nyalja meg a száját) Képzelje azt, hogy a nyelve meghosszabbítva egy mutató pálca. Most irányítsa a padló felé. Nem kell gyorsan végezni a gyakorlatot, sőt nem is szabad. Másodpercenként haladunk. Fel-le mozgassa így tízszer!

Majd eggyel beljebb lépünk; próbálja most úgy végezni a gyakorlatot, hogy a felső fogéléhez teszi a nyelve hegyét, ezt követően pedig az alsó foga éléhez. Ezt is tízszer ismételje.

Most a szájtéren belül végezze a gyakorltatot; fent a kemény szájpadlást érintse meg, lent pedig az alsó fogmedréhez. A tempó továbbra is fel-le másodpercenként és tízszer végezze a gyakorlatot. Ha ez , megvan, akkor harangozzon a 2. leckében leírtak szerint tízszer, majd kezdje előről. Szájtéren kívül fel-le tízszer, fogéleken tízszer, végül a szájpadláson és az alsó fogmederben.9081Levezetésként számolja meg a fogait nyelvével belülről érintve a fogakat.

Az ajakgyakorlatokat mindenesetben végezze el. Hogy ne legyen unalmas adhat ki hangot is hozzá, halkan, hangosan, sőt a sorrendet is változtatahatja. Ha már jól megy akkor a például egy tetszőlegesen kiválasztott verset vagy szöveget próbáljon felolvasni úgy, hogy csak a magánhangzókat ejti! (Ez a feladata kicsit becsapós, mert a magánhangzók önálló ejtésekor meg kell különböztetni a rövideket a hosszúaktól. Figyelje meg, egész jó kis ritmusa lesz a szövegnek! Segítségkén; hosszú magánhangzók: á,í,é,ó,ő,ű , a többi rövid. ) Vegye fel magnóra és ellenőrizze, hallja-e a különbséget rövid és hosszú közt!

Az Intim Oral Tréning lényege, hogy ügyesebbé tegye a nyelvet és megerősítse szájizmait. Célirányos gyakorlatsor vonatkozik a hölgyekre és az urakra. Hiszen, hogy utaljak az Üvegtigris 2. című mozifilm ?szexuális felvilágosító? részére, nem mindegy hogy fagyit nyal az ember, vagy éppen egy lekváros palacsintát.

Forrás: