Kannabisz az orgazmus eléréséhez?

Mi a teendő, ha valaki a tapasztalatai alapján csak kábítószer hatása alatt éri el szex közben az orgazmust? Létezik esetleg kannabisz-alapú krém, ami segíthet?

„Csak akkor tudom elérni az orgazmust, ha kábítószer hatása alatt vagyok. A partnerem azonban ezt nem igazán szereti” – panaszolta egy 57 éves nő Pamela Stephenson Connolly amerikai pszichoterapeutának, aki szexuális rendellenességekre specializálódott – számol be a The Guardian.

Páciense azt is hozzátette: tudja, hogy nincs egyedül ezzel a problémával. Szeretné megtudni, létezik-e kannabisz-alapú krém, ami segíthet neki?

A hölgy arra panaszkodott, hogy az egyetlen módja az ő esetében az orgazmus elérésének, ha előtte nagy mennyiségben fogyaszt marihuánát. A párja nem érzi jól magát emiatt. A nő elmondta: maszturbációval ki tud elégülni, de ebben a partnere nem érintett, majd pedig ha együtt vannak, ismét nem tud elélvezni.

kannabis, marihuána

Fotó: 123rf.com

Hallott már a THC krémekről, amelyek fokozzák az érzékenységet, s ezekkel elkerülhető, hogy szükség legyen nagyobb mennyiségű kábítószerre. Connolly páciense úgy tudja, mások is szembesültek már a problémával, azaz a fokozott élvezethez kannabiszt használnak.

A kannabiszból származó THC krémek valóban segíthetnek, ha olyan helyen élünk, ahol be lehet őket szerezni legálisan. 

“Fontos azonban tudni, ha az orgazmust célozzuk meg vele, csalódottak is maradhatunk” – hívta fel a figyelmet Pamela Stephenson Connolly.

Függetlenül attól, hogy használunk-e kannabiszt vagy sem, igyekezzünk az örömszerzésre és az örömadásra tekinteni a szex céljaként. Tanítsuk meg partnerünknek, pontosan mire van szükségünk az orgazmus eléréséhez!

“A kábítószer ugyanis fokozhatja az örömöt, de nem javítja a kommunikációt, az örömszerzési technikát vagy a partnerek közötti közelséget” – jegyezte meg a szakember.

Olvasd el ezt is!

Orgazmus – Mi az oka, hogy még soha nem volt?

Forrás: Adrina - napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.