Káma szútra szex pozíciók – A Hős

Ne csak beszéljünk róluk, próbáljuk is ki a Káma szútra pózokat! Sokan szégyellnek belenézni ebbe a réges-régi „szexkézikönyvbe”, pedig nagyon is érdemes! Miről híres például a Hős szexpóz?

Szeretnénk egy kicsit felfrissíteni szexuális életünket? Mindig érdekeltek az újabb és újabb, jobbnál-jobb szeretkező pózok? A Kamasutra a legjobb barátunk. Ne röstelljük használni!

Már az ősi Indiában tudták, hogy az emberek kíváncsisággal fordulnak a változatos szexpózok felé, szívesen próbálkoznak olyan variációkkal, amely nagyobb örömhöz juttatja őket. Természetesen, ha nem lett volna szexuális nyitottság az indiai kultúrában, a Káma szútra pózok leírása sosem születik meg.

Ez a „szexbiblia” és egyben életvezetési kötet mindenkinek segítséget nyújt régi és új szexpózok felfedezésében. A gyakorlást sokban könnyíti, hogy nemcsak szöveggel, hanem ábrával is magyarázza az adott szeretkező pózt, így annak elsajátítása nem okozhat különösebb gondot. Persze, vannak könnyebben és nehezebben végrehajtható pózok, illetve vannak, amelyek a férfinak, és olyanok is, amelyek a nőnek könnyebbek. Mit kell tudni az érdekes megnevezésű Hős szexpózról?

Fotó: 123rf.com

A Hős-szexpóz

Talán valamilyen hősies tettet követ el, aki kipróbálja? Igen – némileg! Ez a szexpozitúra nem véletlenül kapta a nevét: a nő és a férfi részéről egyaránt igényel egy kis edzettséget, hogy a pózt megfelelően kitartsák.

Lényegében mindketten meg vannak emelkedve, ezért ez a pozitúra egy idő után bizony fárasztóvá válhat, ha nem edzett az ember.

Hogyan kell végrehajtani? A nő ebben a pozícióban a hátán fekszik. Lábait felemeli, közelíti őket a mellkasához. Majd fokozatosan kinyújtja a lábait egyenesebb pozícióba, amennyire tudja. A lábak a plafonnak néznek.

A férfi eközben térdre ereszkedik, lábaival behelyezkedik a nő feneke alá és ebben a helyzetben hatol be. A nő testsúlya főként az ő lábain nyugszik. Szabad kezeivel a férfi segíthet megtartani a nő lábait a levegőben, illetve a mellkas felé nyomhatja őket, hogy a behatolást segítse.

Akinek problémát okoz, ha kissé összenyomódik a mellkas, annak ez a szexpozitúra nem ajánlott, válasszon egy számára kényelmesebbet!

Káma szútra szex pozíciók – A Catherine-kerék

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

 1. Jáger László

  Na és mi ebben az új !!???..
  ezt már minden tinédzser is tudja…
  csak ennyi
  barátilag
  J.L.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.