Káma szútra szex pozíciók – A Catherine-kerék

indenki tudja, hogy a Káma szútra a szex pozíciók „bibliája” – de vajon hányan próbálták ki, mennyire is hatékonyak ezek a pozíciók? Lássuk a legnépszerűbbeket!

A szex akkor jó, ha jól művelik! A legjobb szex pozitúrák terjesztésében élen jár a Káma szútra. A Káma szútra képek nézegetésével, illetve a szöveg alapos áttanulmányozásával hatékonyan beáshatjuk magunkat a szeretkezés rejtelmeibe! Lássuk, melyek a legnépszerűbb Káma szútra pozíciók?

A Káma szútra eredetileg Indiában íródott, szanszkrit nyelven – a történészek szerint i.e. 400 és i.u. 200 között jelent meg, és valójában nemcsak a szex pozitúrák kézikönyve volt, hanem egy egész életformáé. A Káma szútra igen részletes utasításokat tartalmaz az egyes szexpózokra nézve, és illusztrálja is azokat, hogy a párok minél könnyebben megbirkózhassanak velük.

Egyes szex pozíciók könnyebbek, másokhoz kell némi ügyesség – egy biztos, odafigyeléssel kell őket végezni, nehogy megsérüljünk. Az utasításokat valóban érdemes lépésről-lépésre követni.


Az egyik legjobb és egyben legnehezebb szexpozíció. A páros egy kör alakot vesz fel. Nem jó hír, de ez a különös nevű szex pozitúra sokkal bonyolultabb, mint amilyennek az illusztráció alapján elsőre látszik. Végrehajtásához az első lépés az, hogy a nő és a férfi leülnek egymással szemben. Majd a nő a férfi törzse köré csavarja a lábait.A „Catherine-kerék”

A férfi beléhatol, és az egyik lábával „átöleli” a nőt (pontosabban egyik lábát), hogy ezzel a helyén tartsa mozgás közben. Annak érdekében, hogy az egyensúlyukat megőrizzék, a nő mindkét karjával tartja, azaz támasztja magát hátul. A férfi pedig – ezzel is irányítva a mozgást – egyik karjával a földre támaszkodik. Természetesen nem azzal, amelyikkel a nőt segít megtartani.

Valóban kell némi ügyesség e szex pozitúra végrehajtásához, de elmondható róla, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.