A hosszú, kalandos meneteket szeretjük

Mi magyarok a hosszú ideig tartó, kalandos szexre szavazunk, az kevésbé zavar minket, ha nem spontán történik az együttlét, derült ki a Durex legújabb magyarországi mini kutatásából (nem reprezentatív). A felmérés további tanulsága, hogy az érzékiség fokozása érdekében a megkérdezettek 49%-a mond le a megbízható védekezésről, sőt többségük kifejezetten aggódik amiatt, hogy partnere kevésbé fogja élvezni a szexet az óvszerhasználat következtében lecsökkent érzékenység miatt.

A Durex hivatalos magyar Facebook oldalán végzett nem reprezentatív mini kutatásából az is kiderül, hogy 4-ből 3 magyar (72%) úgy gondolja, hogy csökken az érzékenység óvszerhasználat közben, és a megkérdezettek kicsivel több, mint a fele vélte úgy, hogy az orgazmus is nehezebben érhető el kondommal. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy a párok inkább mellőzzék a kondomot, megkockáztatva a nemi betegségeket vagy éppen a nem kívánt terhességet. Azonban az emberek több mint felének szerencsére az óvszerhasználat gondolata továbbra sem veszi el a kedvét a szextől, viszont ők is inkább a vékonyabb anyagból készült óvszert preferálnák (66%).  Óvszerválasztásnál a magyarok megközelítőleg egyharmada (24,7%) a teljesítménynövelő óvszereket (pl. „bordázott” vagy „késleltetett orgazmus”) preferálja, 35%-uk veszi le a polcról mindig kedvenc márkáját, és 22,7%-uk szavaz minden alkalommal valami új kipróbálására. A megkérdezettek 93%-a próbálna ki szívesen egy új óvszert, ha garantálná a fokozott érzékenységet. A magyarok több mint egyharmada (35,7%) a kalandosságot és változatosságot, 29,5% az időtartamot, 17,1%-a pedig a spontaneitást tartja legfontosabbnak a szexben.

ovszer1

A Durex kiemelt figyelmet fordít arra, hogy te és partnered megtapasztalhassátok a legérzékibb együttlétet, ezért az érzékenység fokozására – a legújabb gyártási technológiákat alkalmazva – piacra dobta legújabb, és egyben eddigi legvékonyabb óvszerét, az Invisible-t.  Az Invisible vékonyabb az emberi hajszálnál, így maximális érzékenységet biztosít, maximális biztonság mellett.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.