Ezekkel a szexpózokkal a legjobban elérhető a G-pont

Bár sokan hiszik azt, hogy a G-pont egy bizonyos pont, ezzel szemben egy körülbelül egy centis terület jelent a vagina belső falán. Ennek izgatása nagyobb örömérzetet tud nyújtani, mint a csiklóorgazmus.

Rengeteg pletyka kering róla, ahogy arról is, hogy lehet megtalálni, milyen érzés is valójában, illetve a nagy kérdés: egyáltalán létezik-e?! Természetesen létezik, ugyanakkor nem mindegy, milyen szexpózban és hogyan izgatjuk – számol be a Joy.

A következő válogatás viszont sokat segíthet azok számára, akik gyakrabban szeretnék megtapasztalni a G-pont izgatásával járó kéjérzetet. Elhoztunk ugyanis négy hatásos szexpózt, amiben a legnagyobb eséllyel sikerül a partnereddel együtt megtalálnod ezt a területet, és minden eddiginél felemelőbb érzés lehet a szex. Az biztos, hogy ezekután minden megváltozik az ágyban!

szex

Fotó: 123rf.com

Lábak a vállon

Nem veszélytelen póz, ugyanakkor jóval mélyebbre tud hatolni a párunk, aki, ha kellő óvatossággal és gyengédséggel tesz magáévá, könnyen és biztosan találhat rá a G-pontunkra. Ebben a pozitúrában ugyanis amellett, hogy mélyen érezhetjük a partnerünket, nagyobb súrlódást is tudunk előidézni a vaginán belül.

Misszionárius

A szerelmesek pózának is nevezett misszionáriusban a másik közelsége, az intimitás, valamint a saját csípőnkkel való mozgás is nagyban segíti a G-pont felfedezését. Ebben a helyzetben az is megkönnyíti a G-pont adta gyönyör érzésének könnyebb megtapasztalását, hogy pont annyira tud belénk hatolni a párunk, amennyire nekünk kellemes.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Nem csak egyféle orgazmus létezik! – Hallottál már az A-, és O-pontokról?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.