Nem csak egyféle orgazmus létezik! – Hallottál már az A-, és O-pontokról?

Elérhetünk a csúcsra hüvelyi úton, illetve a csiklónk izgatásával és a mágikus G-pont ingerlésének segítségével is. Viszont korántsem ennyiben áll meg az orgazmus lehetősége és akadnak egyéb misztikus területek is a testedben, amelyek megfelelő izgatással mesés gyönyöröket okozhatnak! Ilyen a kevéssé ismert A és O-pont is!

Mindannyian mások vagyunk és ebből kifolyólag más-más úton érünk el a csúcsra. Vannak, akik csak a csikló által képesek megtapasztalni a gyönyört, mások pedig rendszeresen felkeresik a különleges G-pontot, mert az intenzívebb kielégülést ad nekik a hüvelyi orgazmushoz képest. Ezért is fontos, hogy tisztában legyünk a szükségleteinkkel és azzal, hogy mi jön be nekünk a leginkább. Éppen ezért nem szabad lehagyni a palettáról az A és O-pontot sem, amelyek szintén mosolyfakasztó élményben részesíthetnek – számol be a Bien.hu.

Mi az az A pont és hol található?

Az A-pont, – pontosabban anterior fornix – a hüvelyben található, kicsivel a G-pont fölött, a hüvelyfal elülső részén, épp a méhnyak és a húgyhólyag között. Az elhelyezkedése miatt női prosztatának is szokták nevezni, már csak azért is, mert ingerlésével erőteljes nedvesedés tapasztalható. Ha óvatosan, de határozottan stimulálják, akkor 20 másodperccel hosszabb és intenzívebb orgazmussal szolgál. Ami még a javára írható a G-ponttal ellentétben, hogy orgazmushoz nem kapcsolható heves és egyben kellemetlen vizelési inger.

Mindez persze remekül hangzik, de egyesek kétségbe vonják a létezését, mert nincs tudományos bizonyíték arra, hogy valóban ott a pont. A szkeptikusok szerint azon a testtájon egy kiterjedt erogénzóna van és nem egyetlen pont felelős a mennyei örömökért.

orgazmus, szex

Úgyhogy annak érdekében, hogy álláspontot tudj foglalni a kérdésben, a legjobb, amit tehetsz: leteszteled! Viszont mélyebben van, mint a G-pont, emiatt kicsit nehezebb lesz elérned, – kivéve persze vibrátorral – de érdemes vele egy kicsit játszanod! Ha pedig ezt szeretnéd, hogy a párod arassa le a babérokat, akkor a kutya vagy a misszionárius pózt érdemes segítségül hívni.

Elérhetünk a csúcsra hüvelyi úton, illetve a csiklónk izgatásával és a mágikus G-pont ingerlésének segítségével is. Viszont korántsem ennyiben áll meg az örömszerzés lehetősége és akadnak egyéb misztikus területek is a testedben, amelyek megfelelő izgatással mesés gyönyöröket okozhatnak! Ilyen a kevéssé ismert A és O-pont is!

Mindannyian mások vagyunk és ebből kifolyólag más-más úton érünk el a csúcsra. Vannak, akik csak a csikló által képesek megtapasztalni a gyönyört, mások pedig rendszeresen felkeresik a különleges G-pontot, mert az intenzívebb kielégülést ad nekik a hüvelyi orgazmushoz képest. Ezért is fontos, hogy tisztában legyünk a szükségleteinkkel és azzal, hogy mi jön be nekünk a leginkább. Éppen ezért nem szabad lehagyni a palettáról az A és O-pontot sem, amelyek szintén mosolyfakasztó élményben részesíthetnek!

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Férfi G-pont?

 

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.