Édes hármas – Bevállalnád?

Minden második pasi arról ábrándozik, hogy jó lenne egyszerre két nővel is szeretkezni, míg a szebbik nem képviselői visszafogottabbak, csak 0,01 százalékuk fogadna egy harmadik személyt az ágyába.

Szex hármasban: egy férfi és két nő

Előzőleg közöld a partnereddel, hogy melyik az a legvégső határ, ameddig hajlandó vagy elmenni a másik nő tekintetében. Mikor már mind a hárman együtt vagytok, szexi alsóneműben helyezkedj el kedvesed ölében és hagyd, hogy az általatok meghívott harmadik személy élvezze a látványt, mert neki előbb várnia kell a sorára. Csak miután kielégültél, engedd át a helyed a másik nőnek és javasold neki, hogy lépjen akcióba.

Szex hármasban: két férfi és egy nő

Melyik nő nem fantáziálna egy ilyen felállásról? Képzelj el egy férfit, aki előtted áll és gyengéd mozdulatokkal ingerli mellbimbóid és a csiklód. Ugyanakkor érzed, amint a mögötted álló másik férfi lágyan simogatja combjaid, masszírozza feneked. Két pár kéz, amely bejárja egész tested. Micsoda kényeztetés! Mondj igent erre a lehetőségre, ne csak fantáziálj!

Az együttlét szabályai

Előre szögezzétek le, hogy aktus közben mit szabad és mit nem. Például, ha egyikőtök nem akar anális vagy orális szexet a partnerrel, akkor ezt tiszteletben kell tartani. A szex hármasban csak így jöhet létre.

Fotó: 123rf.com

Azt is határozzátok el előzőleg, hogy mennyi időt fogtok szánni egymásra a szexparti alatt, mert megtörténhet, hogy az egész éjszakát a pároddal töltöd majd a „meghívott” szeme előtt. Az is előfordulhat esetleg, hogy egyiketeknek valóban csak a látvánnyal kell beérnie, élvezet nélkül.

Kockázatokkal is jár

A szex hármasban nem veszélytelen, kockázatai nagyobbak a pár számára és szinte elenyészőek a harmadik személy esetében. Függetlenül a felállástól (két nő és egy férfi, két férfi és egy nő), a szexnek ez a formája maximális bizalmi viszonyt feltételez közted és a párod között, hogy az aktust csak élvezeti forrásnak tekintsétek és ne legyenek belőle féltékenységi jelenetek.

Elképzelhető, hogy a szexparti alatt az érzelmek fellángolnak a párod és a másik nő között, vagy közted és a másik férfi között, és a „hármas játszma” befejezése után is folytatni szeretnétek.

Ne tegyétek! Az a tény, hogy kölcsönösen engedélyeztétek egymásnak a pároddal ezt a fajta szórakozást, még nem ok a folytatásra!

Ne várj sok romantikát az effajta együttléttől, mert a szex hármasban csak élvezetek szerzésére való, nem romantikus kapcsolatok kialakítására, úgyhogy ne légy csalódott, ha esetleges elképzeléseid nem válnának valóra.

Fontos kutatás: ennyi ideig tart átlagosan a szex

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.