Zalatnay Cini: “A szervezetem reagált a terhelésre”

2010-ben nagyon sok atrocitás ért: a sajtó tele volt olyan hírekkel rólam, amelyek nem voltak igazak, támadtak engem és a családomat is, és a szervezetem reagált ezekre a stresszhelyzetekre.

Egy pénteki napon mentem haza autóval, amikor hirtelen a szó szoros értelmében elkezdtem csillagokat látni. Megállítottam az autót és megkértem a barátnőmet, hogy vezessen ő hazáig, mert fáradtnak érzem maga és fáj a fejem jobb oldala és a fülem. Mivel gyermekkorom óta fülproblémákkal küzdök, azt gondoltam, hogy egy egyszerű gyulladás, és ez okozza a további tüneteket.

Hazaérve lefeküdtem, másnap reggel pedig arra ébredtem, hogy nagyon szédülök – még a fürdőszobába sem tudtam kimenni. Gondoltam arra, hogy a fülem miatt vagy a korábbi balesetem miatt van, csakhogy egyre inkább azt éreztem, hogy zsibbad a jobb oldalam: a szám, a kezem…

Bejelentkeztem a János Kórházba, és hétfő reggel be is mentem, de akkorra már szinte mozogni sem tudtam, a lányom segített például fogat mosni. Akkor arra gondoltam, hogy talán agyvérzésem van…

A kórházban mondták, hogy az immunrendszerem az egyik percről a másikra szinte leállt, emellett egy herpesz megtámadta a fülemet, a szememet, az agyideget. Ekkorra már a szám jobb oldalon teljesen lefittyedt, nem tudtam becsukni a jobb szememet. Tíz napig voltam bent: kaptam gyógyszereket, infúziót és egy elektromos arckezelést, hogy mozogjanak az izmaim.

Az orvosok azt mondták, hogy ezt a betegséget időben felfedezve 6 héttől 3 hónap a regenerálódási idő, rosszabb esetben 6 hónap is lehet. Én nagyon szerencsés vagyok, hiszen néhány hét alatt teljesen rendbe jöttem.

Forrás: RTL Klub

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.