Ahány ágy, annyi szokás

Sok ember fantáziáját megmozgatja, hogy vajon milyen lehet a szex egy külföldivel. Izgalmas más kultúrákkal ismerkedni, és ez a különböző ágytornák kultúrájának elsajátítására is vonatkozhat. Az elővigyázatosság azonban minden esetben fontos.

Szeretne belátni a az idegen lepedők alá, vagy saját kezűleg kipróbálni egy egzotikus idegen nyújtotta örömöket? A Kámaszútra óta nincs új a nap alatt, de egy-két érdekességet azért még leleplezhetünk.

Minden országnak megvan a maga sajátos kultúrája, és ebbe természetesen beletartozik a szexuális kultúra is. A társadalmi környezet befolyásolja, hogy milyen hamar fedezi fel valaki a testi örömöket. Nem mindegy, hogy Kínába vagy Franciaországba születik az ember. Mert amíg az előbbiek átlagosan 21,9 évesen veszítik el szüzességüket, addig a szerelem nagymestereinek tartott franciák már 16,8 évesen odaadják magukat kedvesüknek. Mi magyarok átlagosan 17 esztendősen fedezzük fel a szexuális gyönyöröket.

Azt is nemzete válogatja, hogy ki milyen környezetben szeret szeretkezni. Japánban például szerelemhotelek működnek, amelyek a szerelmesek és a titkos szeretők számára is nyitva állnak. Kívánságra akár vibráló és forgó gondolát, űrhajót, esetleg ananász formájú ágyat is bérelhetnek a vendégek. A hotelek szolgáltatásainak igénybevételére azonban, sajnos, nem a lángoló romantika ad okot, hanem az ország kulturális háttere: a testi szerelem.

Aki Kolumbia tengerpartjain sétálgat, ne lepődjön meg, ha lépten-nyomon szeretkező párokba botlik, vagy sikolyokat hall a félhomályban. Ott ugyanis ez a sláger, és egyáltalán nem szégyenlősek. Egyébként a magyarok álmai közt is a tengerparti légyott szerepel a legtöbbször. Szegény román fiatalok viszont kénytelenek az autók hátsó üléseit használni, mivel a lakáshelyzet nem túl rózsás.Ami pedig a szexuális felvilágosítást illeti, Hollandia tanmenetében már a tízévesek oktatása is szerepel. Sőt, a tizenkét éves suhancok azt is megtanulják az iskolában, hogyan kell az óvszert a merev péniszre felhúzni. Amit én kimondottan dicséretesnek tartok.

szex, szerelem

Ugandában a tapasztalt hölgyek fiatalabb társaiknak tartanak órákat a “Hogyan legyek jobb az ágyban?” témakörben. Ennek során megtanulják a megfelelő helyen simogatni és masszírozni testüket, hogy a későbbiekben tudják, mit kérjenek majd partnerüktől.

Ki kell, hogy ábrándítsunk viszont mindenkit, aki azt hiszi, az indiaiak a Kámaszútra örökségét alkalmazzák ágyaikban. A 64 komoly gimnasztikai felkészültséget igénylő pozíció közül a legtöbben a nem túl sok fantáziára valló misszionárius felállást részesítik előnyben.

A muszlimok körében pedig csak ez az egyetlen elfogadott pozíció. Egy magát valamire tartó román nő soha nem megy bele az orális szexbe. Ott úgy tartják, ezt csak a prostituáltak teszik meg egy férfinak.

Nem így a franciák! Számukra ez természetes, s ők elégítik ki partnerüket legtöbbször a szájukkal. A Franciák tartják magukat hírnevükhöz. Ugyanis ott a nők és férfiak 40 százaléka vett már részt orgiában, s 27 százalékuk számára teljesen természetes a partner állandó cseréje.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.