A férfiak szerint ez az orális kényeztetés 7 aranyszabálya

A szexuális játékok között előkelő helyen szerepel az orális szex. Ám még mindig sokan vannak olyanok, akik nem tudják, hogy milyen aranyszabályokra kell figyelni, mik azok a gondok, amik a legtöbbször állnak ennek az élvezetnek az útjában.

  1. Higiénia

Ez az egyik legfontosabb kérdés az orális szexszel kapcsolatban. A nem megfelelő higiénia nem csak egészségtelen, de nagyon hosszú távra elveheti a másik kedvét ettől az élvezettől. Ám figyelj oda, mert az sem jó, ha túlzásba viszed a mosakodás. Az intimzuhanyok és mosakodógélek eltolják a természetes sav egyensúlyt, és akár fertőzésekhez is vezethetnek.

  1. Szőrkérdés

Ez egy ideje nem csak szexuális, hanem divatkérdés is. A nők esetében ez nem is jelent igazi problémát, hiszen a legtöbb esetben komoly figyelmet fordítanak a fazon rendben tartására, ami nagyon jó, hiszen a másik nem igényli is. A férfiaknál azonban sokszor vannak bakik. Pedig az erősebbik nem is jobb, ha karbantartáshoz fog, hiszen a nők is elvárják az ápoltságot. Ez persze nem jelenti feltétlenül a gyantázást vagy borotválást, de a 15 centis szálak sem éppen gerjesztők.

szex

Fotó: 123rf.com

  1. Ki szereti, ki nem

Azok számára, akik előszeretettel hódolnak az orális szexnek, szinte elképzelhetetlen, hogy vannak olyanok, akik nem szeretik ezt a mókát. Pedig itt is igaz a mondás: kinek a pap, kinek a papné. Ha egy olyan partnerrel futsz össze, aki az ellenkező táborhoz tartozik, akkor három választásod van: vagy lassan és óvatosan együtt felfedezitek, hogy mi a jó az orális játékokban, vagy megszokod a helyzetet, esetleg veszed a kalapod, és máshol próbálkozol.

  1. Nem kell kapkodni

Az egész szexre igaz, hogy nem kell sietni. Persze tény, sokszor nagyon is jó egy – egy gyors menet, de azért nem árt megadni a módját ennek is. Hidd el, ha rászánod a kellő időt, és persze a hangulatot is megteremted, akkor az élmény olyan intenzív és maradandó lesz, amiről nem is álmodtál.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Szex – Ezt érzik a férfiak aktus közben

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.