Szex – Ezt érzik a férfiak aktus közben

Nőként bizony érdekes felismerés, mikor valahol a szexualitásunk első próbálgatásai után nem sokkal rádöbbenünk, hogy soha nem fogjuk átélni, milyen a szex akkor, ha férfi nemi szervvel vehetünk részt benne.

Sajnos ilyen az élet, de szerencsére a kommunikáció mindig segítségünkre van és megkérdezhetjük a másik nemet, hogy ők mit élnek át együttlét közben – számol be a FemCafe.

Éppen ezt tette a brit Metro online portál is, akik rengeteg férfit interjúvoltak meg arról, milyen a szex pénisszel a lábuk között. Ezen beszámolók közül szemezgettünk.

“Olyan érzés, mint egy meleg párna. Az a furcsa, hogy a pénisz nem igazán “szívja magába” az érzést. A fejed/agyad az, ami elkezdi érezni.” (Sam, 35 éves)

“Olyan érzés, mint egy meleg olajjal töltött, kényelmes kesztyű.” (David, 31 éves)

szex, óvszer

“A vaginába való behatolás számomra nagyon intenzív pillanat, mert számomra ez a férfi és a nő közötti intimitás végső állomása. Ha óvszert viselek, más érzés, mintha természetes úton csinálnám, hiszen a péniszem ilyenkor kevésbé érzékeny és kevésbé kötődik a nőhöz. Meleg, puha érzés behatolni a nőbe, mert olyan nedvesség van belül, amihez foghatót nem lehet találni. Azt hiszem, azt mondhatnám, hogy olyan, mintha a péniszemmel búvárkodnék.” (Eric, 34)

“Nehéz leírni, de valahogy olyan érzés, mintha belenyomnád magad egy bekent, felfújható karszalagba. Azt mondanám, hogy egy kicsit olyan érzés, mintha a víz alá merülnél vagy képzeld el, ahogy megeszed a legjobb brownie-t a világon, aztán képzeld el, hogy ez az érzés az összes idegvégződésedre kiterjed, és az egész agyadat elfoglalja, ahelyett, hogy csak a szádban lenne a buli.” (Steve, 24 éves)

“Mintha a péniszedet egyszerre minden irányból simogatnák és ölelnék.” (Chris, 43 éves)

“Meleg, egy kis szorítással, hogy mindenhol érezd, de elég puha ahhoz, hogy ne érezd, hogy szorítanak. Bizonyos körülmények között azonban olyan lehet, mintha egy kulcslyukon hatolnál be, aminek a belseje valamilyen száraz gumival van kibélelve.” (Ross, 27)

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

30 felett megváltozik a férfiak szexuális viselkedése – Na, de hogyan?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.