6 ok, amiért a cowgirl póz a szexben a legjobb!

Érzéki szexpozíció számos előnnyel

Tudni szeretnénk, melyik a leghasznosabb póz a szexben? A cowgirl póz azért kiváló, mert számos előnye van, azon túl, hogy igen érzéki. Lássuk, miért érdemelte ki a legjobb titulust!

Nincs semmi baj a misszionárius pózzal, de az is tény, hogy nem ez a legjobb, ha egy csomó előnyt magunknak szeretnénk tudni. Azok a férfiak számára, akik szeretik, ha a nő irányít, különösen ajánlott a cowgirl pozíciót kipróbálni, ugyanis ez a legjobb póz a szexben. Tisztázzuk: ebben a pozícióban is a nő ül a férfin, de háttal neki.

Milyen előnyei vannak ennek a helyzetnek?

1.Vizuális stimuláció: ha még eddig nem volt felajzva a férfi, mostmár biztosan nem menekül. A pasik szeretik hátulról nézni a nőt szeretkezés közben – gondoljunk csak bele, hogy a kutyapóz sokak számára kedvenc – ezért ez a póz a szexben teljesen megfelel az elképzelésüknek.

2.A nő irányíthat: ebben a helyzetben a hölgyek vehetik át az irányítást – ezért ha a férfi ezt szereti, s szívesen „engedelmeskedik”, ez nyerő pozíció a páros számára. E póz a szexben lehetővé teszi, hogy a nő válassza meg a szöget, a ritmust és a behatolás mélységét is. A szexis megjelenés szintén garantált!

3.A kezek szabadok: nagy előnye a cowgirl póznak, hogy a kezek szabadon vannak, vagyis a nő ingerelheti a férfi heréit, de saját csiklóját is eléri. Masszírozhatja a párja combjait, miközben rajta ül, vagy saját melleivel játszhat. Az élvezet csak nőhet ebben a pozícióban.

4.Jobb látvány: ha a szeretkezés még ráadásul tükör előtt történik, felizgathat saját testünk látványa, miközben a férfi hátulról gyönyörködik bennünk. Ez a póz azoknak is jó, akik esetleg melleikkel nincsenek annyira kibékülve.

5.Mélyebb behatolás: a cowgirl póz a szexben lehetővé teszik, hogy a G-pont környékét érje el a pénisz, a behatolás mélysége és szöge ugyanis ideális ilyen szempontból. A helyzet ráadásul tökéletesen megengedi, hogy a férfi minél tovább kitartson.

6.A pozíció könnyedsége: tagadhatatlanul vannak olyan helyzetek – különösen ha ismerjük a Kámaszútrát -, melyekben kevésbé éreznénk kényelmesen magunkat, de a cowgirl pozíciót egyszerűen kivitelezhetjük. Nem kell nagyon hajlékonynak lennünk és minimális erőfeszítés is elég a pozíció élvezéséhez.

Tegyünk vele próbát mindenképpen!

Olvasd el ezt is!

15 tipp – így tesznek a jó szex érdekében a párok

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Egy válasz

 1. Jáger László

  Hát nem is tudom…
  Kissé bizonytalan vagyok….
  Van akinél ez,van akinél az jön be…
  mindenki csinálja úgy ami neki a legjobb!!!
  Ez a tanácsom
  barátilag
  J.L.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.