Káma szútra szex pozíciók – Nirvána

Érdemes belepillantani a Káma szútra rejtelmeibe, ha egy kicsit is egyhangúnak találjuk szexuális életünket, vagy valami igazán izgalmasra vágyunk! Nem kevés érdekes pozitúra vár minket. Például a Nirvána.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Káma szútra a szex bibliája. Ha kell egy kis útmutatás, mindig érdemes kinyitni és tanulni belőle! Akár feldobni szeretnénk szexuális életünket, akár spontán izgalmas újításra vágyunk, forduljunk bátran a káma szútra ötleteihez. A szeretkező pózok száma szinte végeláthatatlan, egész biztosan van közöttük olyan, amit még sosem próbáltunk!

Nirvána szex pozíció

A kamasutra kínálatában meglehetősen meglepően hangozhat a következő szexpóz: a Nirvána! Pedig valójában egy klasszikus szex pozitúra, de eltér a sokak által alkalmazott misszionárius-póztól.

Mindjárt ki is derül, hogy mennyiben. A nő számára a Nirvána szexpóz könnyebb, a férfi „dolgozik” többet. A póz maga a következőképpen néz ki: a hölgy a hátán fekszik, kényelmesen kinyújtózva, két karjával pedig belekapaszkodik az ágy végébe, hogy megfelelően tartsa magát.

szex_katt9

A nő ebben a pozícióban nem tárja szét a lábait, hanem egymás mellett tartja őket – a férfi lesz felül és ebben a helyzetben hatol be.

Együtt mozognak egyenletesen, miközben a lábak egymáshoz préselődése még intenzívebbé teszi a behatolást és az izgalom érzését. Nem mellékesen ez a szex pozitúra természetes stimulációt tesz lehetővé a csiklón, tehát semmiképp sem érdemes hanyagolni!

Sőt, akkor sem rossz választás, ha éppenséggel fáradtak vagyunk, mert nem megerőltető – a neve ellenére nagyon is érdemes ezzel a szexpózzal kísérletezni…

Misszionárius szex

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.