Nézd meg Gordon Ramsay konyháját! Képekkel!

A Pokol Konyhájának főnöke, azaz Gordon Ramsay egy időre maga mögött hagyta a ködös Albiont, és Los Angelesben vásárolt egy gyönyörű házat.

Négy valóságshow sztárja, a csípős humoráról és kegyetlen beszólásairól ismert angol sztárséf, Gordon Ramsay a kaliforniai Los Angelesben vett házat. A séf jelenleg Amerikában forgatja a Pokol Konyháját, így ésszerű döntésnek tűnik az ingatlanvásárlás. Ramsay nem adta fel londoni életét, ingázik a két kontinens között.

A 6.75 milliót kóstáló hatalmas birtok az Angyalok Városának egyik exkluzív környékén, Bel Airben található. Az öt hálószobás és hat fürdőszobás házban négy gyermekével és feleségével fog él együtt az ördögi szakács. A házban hatalmas terek vannak, ugyanakkor nagyon családias és otthonos a környezet. A bútorokat és a kiegészítőket nagy gonddal válogatták össze, remek ízlésre vallanak a felhasznált anyagok és színek.

Gordon Ramsay

Az ingatlanon található még egy hatalmas medence is, ahol a gyermekek kedvükre hűsölhetnek a forró kaliforniai időjárás miatt. A házból lélegzetelállító kilátás nyílik a hegyekre, amelyeket a csodásan kialakított kertből vagy a sok terasz egyikéről csodálhatnak a tulajdonosok. Ramsay konyhája természetesen minden földi jóval felszerelt. Fehér konyhaszekrényekkel és acél kiegészítőkkel lett beépítve, stílusa pedig a mostanában nagyon közkedvelt rusztikusan modern konyha.

A konyha közepén kapott helyett a sötét fából készült, tárolókkal ellátott reggelizőpult. A házat egyébként a sztárok belsőépítészeként ismert Ken Ungar álmodta meg, de biztosak vagyunk abban, hogy Ramsay sem hagyta szó nélkül a dolgokat.

Forrás: