Képgaléria – Gossip Girl filmes enteriőr

Igazi élmény, mikor egy sorozatot nemcsak a szövevényes szerelmi dráma, és a humoros délutáni időtöltés miatt nézhetünk, hanem a környezete miatt. Szép házak, ízléses szobák, gyönyörködtető luxusvilág.

A Gossip Girl, nálunk Pletykacica címen futó sorozat, nemcsak a cselekménye miatt oly kedvelt, hiszen a gyönyörű ruhák és helyszínek láttán mindenkinek felcsillan a szeme. Christina Tonkin lakberendezőnek sikerült a szereplők stílusát a közvetlen környezetükbe is megjeleníteni. Serena van der Woodsen, Constance Billard lányiskola egyik legnépszerűbb lánya.

Az anyjával és öccsével a Palace Hotel egyik lakosztályában laknak Manhattanban. Szobája egyértelműen a luxus kategóriába tartozik, ám vadabb személyisége így is előtérbe kerül. Ezt a metálfényű kiegészítők, a pöttyös fal, vagy a fém és aranyszínű díszpárnák fejezik ki.

gossip girl

Az ágy végénél sorakoznak, a könyvek és újságok, mely a tanultság és a naprakészség kifejező eszköze. Blair Waldorf, Serena legjobb barátnőjének szobájában Audrey Hepburn portréja díszeleg, az egyedi, antik, kék színű falon. Sokunk álma az ablak melletti heverő, ahonnan a gyönyörű kilátás nyílik az udvarra.

A Waldorf nappalit tekinthetjük a luxus mintapéldányának. Márványoszlopok, széles, ívesen forduló lépcsősor, antik mintájú textilek, és hatalmas virágcsokrok kompozíciója. Érdekes, hogy itt is megjelenik a külcsínyen kívüli plusz, mely itt a könyvek helyett egy fekete versenyzongorában nyilvánul meg.

A szoba egyszerre tükrözi a klasszikus és modern stílusjegyeit is. Chuck Bass a hatalmas vagyont örökölt, látszólag nőcsábász és egoista szépfiú meghatározó jelenség a sorozat életében. Szobája nem egy átlagos fiú szoba, színei és stílusa alapján egy igazán érett és komoly férfit képzelünk magunk elé. Ebben is kifejeződik kiismerhetetlensége, hiszen a manipulálás nagymestere.

Forrás: