„Több vagy, mint a testsúlyod” – Rebel Wilson elvesztette önuralmát

Őszintén üzent a követőinek

Őszinte üzenetet osztott meg rajongóival Rebel Wilson az Instagram oldalán. A színésznő 35 kilót fogyott 2021-ben, s most elárulta, mit mond magának, ha súlygyarapodást észlel.

Sokakat megdöbbentett, mekkora átalakuláson ment keresztül Rebel Wilson tavaly. Most megosztotta Instagram oldalán a követőivel, miként áll hozzá, ha véletlenül súlygyarapodást tapasztal. Mi az, ami számít neki és mi kevésbé.

 
00:14 /04:00

 

After a year of documenting her weight loss, actor Rebel Wilson is being honest about weight gain, and what that does and doe

A színésznő kiposztolta, hogy éppen vakációzik és észrevette: felszedett 3 kilót.

„Egy csodálatos all-inclusive üdülőhelyen vagyok… Elvesztettem minden önuralmamat – vallotta be őszintén a kép aláírásában. – De tudjátok mit? Holnap felkelhetek, elmehetek az edzőterembe, hidratálok, egészségesen táplálkozom és szeretem magam.”

„Ha Te is olyan vagy, mint én – folytatta Rebel -, csak tudd, hogy több vagy, mint a testsúlyod.”

Rebel Wilson tavaly azt is elárulta, hogy állandóan mozgásban tartja a testét és az folyamatosan pumpálja a vért.

„Néha úgy érzem, az emberek azt gondolják, a testet nagyon keményen kell dolgoztatni, hogy eredményeket érjünk el – mondta. – Ha azért edzel, hogy Te legyél a következő Thor, vagy valami ilyesmi, csinálhatsz kemény dolgokat, de amúgy inkább sétálnál. Az is egészséges. A test úgy van tervezve, hogy ilyen mozgást végezzen.”

Rebel Wilson esetében a gyaloglás volt az elsődleges gyakorlat. Ez több időt vesz igénybe, mint a gyorsabb tempójú edzések és megnehezíti, hogy jól beossza az idejét, ha éppen forgat – árulta el a Today-nek a színésznő. Amikor a gyaloglás kiszorul az időbeosztásából- a munkahelyi kötelezettségei miatt – mindig attól fél, hogy visszatér az egészségtelen szokásokhoz.

„Ez egy kicsit megterhelő – vallotta be Rebel. – Úgy voltam vele, Istenem, mi van, ha visszatérek a régi szokásaimhoz, megeszek egy egész doboz fagylaltot, mert stresszes vagyok? Cukorért nyúlok,  mert ezt csinálom, ha fáradt és stresszes vagyok.”

10 dolog stresszevés ellen

Az új Instagram-bejegyzéséből azonban úgy tűnik, a sztár a számoktól függetlenül szeretetet érez a teste iránt és ezt nem is titkolja.

„A súlyod nem határoz meg téged, csak tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy egészséges legyél és ne légy olyan kemény magadhoz. Légy a legjobb verziód” – zárta üzenetét Rebel Wilson.

Forrás: Adrina - napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.