Saszla saláta rukkolával recept 2013-09-12 Diéta Megosztás: Tweet Most van itt az ideje a szőlő evésnek! Nem szokványos módon ezt a gyümölcsöt felhasználhatjuk saláták alapanyagául is. Könnyen elkészíthető, de laktató finomságot ajánlunk! Hozzávalók: 1 csomag rukkola 1 csomag vegyes saláta 2 fürt saszla szőlő 5 ek olívaolaj 2 ek friss citromlé 2 ek friss citromfű apróra vágva só, ízlés szerint Elkészítése: Elkészítjük az öntetet az olajból, a citromléből és a fűszerekből, s félretesszük fél órára! Összekeverjük a megmosott rukkolát, az összetépett salátát és a szőlőszemeket! Hozzáadjuk az öntetet, és tálalásig hűtőbe tesszük! Natúr szárnyasok, grillezett sajtok mellé különlegesen friss ízű saláta! Forrás: