Tolvai Reni: „Rettegek, hogy nem jön vissza a hangom”

Tolvai Reni számára a hangja a legnagyobb kincse, így nem csoda, hogy minden megfázáskor attól retteg, hogy örökre elmegy a hangja. Szerencsére az anyukája bombabiztos receptet fejlesztett ki a betegségekre.

„Énekesnőként a hangom a legfontosabb számomra, úgyhogy mindig igazi világvége-hangulatot élek át, ha a hangszálaimmal vagy a torkommal van valami baj. Ilyenkor attól rettegek, hogy sosem jön vissza a hangom, és nem fogok tudni énekelni. Szerencsére anyukámnak van egy nagyon szuper receptje a megfázásos betegségekre: egy citromot összevág apró kockákra, és azt belekeveri mézbe. Így egy nap alatt teljesen elmúlik a betegség. Nagyon ritkán szokott előfordulni velem, hogy ágynak esek – nálunk a családban senki sem hipochonder-típus, nem szoktunk feleslegesen a betegségektől félni. Szerintem sok ember épp azzal vonzza be a bajt, hogy állandóan félelemben él.

Házi praktikánk nem csak a betegségekre van, hanem a szépségápolásra is: nálam a fagyasztóban mindig van betéve kamillatea-filter. Ha úgy ébredek, hogy be van dagadva a szemem vagy sötét karikák vannak alatta, akkor ráteszek egy-egy filtert, és 10 perc alatt gyönyörűvé varázsolja a szemeim. Ugyanez a technika jó kiskanállal is.

A mindennapokban egyébként nagyon odafigyelünk Andrással arra, hogy mit eszünk: rengeteg fehér húst, rizst és salátát fogyasztunk, mindkettőnknek fontos, hogy egészségesen táplálkozzunk. Ez így megy egészen vasárnapig, akkor viszont mindketten bűnözünk: akkor eszünk meg minden olyasmit, amit egyébként nem szabad, úgyhogy pizzát rendelünk vagy elmegyünk hamburgerezni. A táplálkozás mellett a mozgás is fontos számomra, nemrég ismerkedtem meg a Bodyarttal, és rájöttem, hogy ez a nekem való sport: soha semmiben sem fáradtam még ennyire el, és egyetlen sport sem mozgatott úgy át, mint ez, ráadásul nagyon hamar látványos eredményt lehet elérni, mert a saját testsúlyoddal dolgozol. Igyekszem hetente eljárni edzésre” – mesélte Tolvai Reni, akinek szüksége is van az erőnlétre, ugyanis másfél hónapra Amerikába utazik a Casanova musical turnéjára.

Fotó: Tolvaireni.com

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.