Klub zsírégetőknek

A Zsírégető Klub 2010. februári indulása óta várakozáson felül teljesített. Nyolc hónap alatt több mint 10.000 fogyni vágyónak segített.

A Zsírégető Klub igen hatásosan indult, hiszen versenyt hirdettek, aminek eredményeként 258 fő 2228 kilót adott le (közjegyző által hitelesítve, szakhatóságok tudtával). Így már az induláskor elejét vették a kétkedésnek, hiszen a versenyben hétköznapi emberek vettek részt; a fogyni vágyók nyomon tudták kísérni ?sorstársaik? sikeres fogyókúráját, amitől kedvet és hitet kaptak, hogy nekik is sikerülhet.

Épp ezért csatlakozott Falusi Mariann, a Pa-Dö-Dö énekesnője is. Miután kiderült, hogy egészségügyi problémái miatt életmódváltásra van szüksége, a Zsírégető Klubot tartotta a leghitelesebbnek, és az eddigi eredmények már azt igazolják, hogy jól választott. Több mint 10 kilótól szabadult meg egy hónap alatt, és még úgy 30 kilót szeretne leadni.

?A Zsírégető Klub sikerének titka két nagyon fontos összetevőből áll. A legjelentősebb az a rendkívül hatékony, mégis egészséges fogyókúrás étrend. Megláttuk a fogyókúrázók legnagyobb problémáját, azt, hogy ha elkezdenek egy kúrát, akkor valamilyen ételcsoportot meg kell vonniuk maguktól, amit hosszú távon nem bírnak. Ez leginkább a szénhidrát tartalmú ételekre vonatkozik.12347

Legfontosabb gabonafélék, édesipari termékek szénhidrát- és energiatartalma

Szénhidrát- és energiatartalom

 

Így kifejlesztettük a rendkívül alacsony szénhidrát tartalmú lisztünket, és az ebből készült ételeket bárki bűntudat nélkül fogyaszthat, ráadásul a fogyókúrában sikeresen pl.: zsírégető lisztből készült pizzát, galuskát, rántott húst. A lehető legkényelmesebb megoldást biztosítjuk. Hiszen a Zsírégető Klub az egyetlen, ami nem azt mondja: hol, mit vásárolj, hogyan kell megfőzni, stb?

Nálunk nem kell számolni a kalóriát, a szénhidrátot. Egésznapos étrendet készen szállítunk házhoz, amivel sikeres és szenvedésmentes fogyókúrát lehet végigvinni. Emellett pedig internetes felületünkön rendelkezésre állnak a szakértőink, akiktől tanácsot tudnak kérni a tagok? ? mondja Wollák Zsuzsánna, a Gastroyal-Zsírégető Klub vezető dietetikusa.12348Számos klubtag már 50 kilónál is többet fogyott. A Zsírégető Klub ezt óriási sikernek tartja, éppúgy, mint azt, hogy 10.000 főnél is többen kezdtek el velük fogyókúrázni, klubtagjaik száma pedig meghaladja a 3.000-ret. Ám itt nem állnak meg, a sikerek csak újabb kihívásokra sarkallják a Zsírégető Klubot. Több új terméket is fejlesztenek, illetve a már meglévő termékek ízvilágát tökéletesítik.

Hamarosan pedig elindul a ,,Gigazsírégetők csapat? (november 17-ig lehet jelentkezni), ahová minimum 25, de akár 100 kg-tól megszabadulni vágyókat keresik. A fogyásukat a Zsírégető Klub végigkíséri, segíti. A statisztikáik szerint ugyanis, akiket a fogyókúra során támogatnak, kétszer gyorsabban és jóval többet adnak le a fölöslegükből, mint akik egyedül kezdenek bele a zsírégetésbe. Közösségben, egymást támogatva karcsúsodhatnak. Csapatkapitányuk, Kovács Tímea, aki 53 kg-ot fogyott a Zsírégető Klubbal, mint példakép is mellettük lesz, míg el nem érik kitűzött céljukat.

A Zsírégető Klub ezt követően is több csoportot szeretne versenyre sarkallni, bízva benne, hogy mindenki megtalálja a hozzá hasonló sorsú klubtársait, akikkel együtt, egymást segítve, jó hangulatban fogyhat.

Forrás: