Hírességek, akikről nem is gondoltad volna, hogy saját alkoholmárkájuk van

Míg mostanában úgy tűnik, hogy minden hollywoodi sztár a saját szépségmárkájához köti a nevét, meglepően sokan rendelkeznek egy másik mellékbevétellel is: az alkohollal.

A hírességektől kezdve, akik már régóta saját bort termesztenek, egészen azokig, akik találtak egy szeszes italt, amivel egyszerűen nem tudtak nem társulni, rengeteg márka van a piacon, amelyek mögött a kedvenc A-sztárjaink állnak.

Néhányan még a részvételüket is titokban tartják, így lehet, hogy az alábbiakban felsorolt italok egyikét már megkóstoltad anélkül, hogy rájöttél volna, ki áll mögötte. Lapozz tovább, és fedezz fel 11 hírességet, akiknek saját alkoholmárkájuk van.

Drew Barrymore
2012-ben a kaliforniai Carmel Road Winery borászattal együttműködve elindította a Barrymore Wines  borászatot. A színésznő gyakorlatiasan vesz részt a munkában, szorosan együttműködik a borászokkal a Pinot Noir, a Rosé és a Pinot Grigio borok fejlesztésében, amelyekről azt mondja, hogy célja, hogy “kifejezőek legyenek, egyedi személyiséggel”.

Brad Pitt
Saját rozé pezsgőt dobott piacra, Fleur du Miraval néven. Az Oscar-díjas színész az új bort az ő és volt felesége, Angelina Jolie Miraval márkája alatt adta ki, amely a Miraval birtokon termett szőlőből készült, igen népszerű rozé. Az egykori házaspár a Perrins családdal együtt alapította a céget, akik  segítettek abban, hogy a Miravel a világ egyik legnépszerűbb rozébora legyen.

George Clooney
2006-ban adta először a nevét a Nespressónak. Azóta a szeszes italok listájára is feltette a nevét, amikor legjobb barátaival, Rande Gerberrel és Mike Meldmannal megalkotta a Casamigos tequilát. Az volt az ötletük, hogy olyan tequilát készítsenek, amelyet nem kell sóval vagy lime-mal lefedni.

Ryan Reynolds
Bár a feleségével, Blake Livelyval folytatott játékos ugratásairól ismert, a színész a nevét adta a jól ismert ginmárkához, az Aviationhez is. A gin az Aviation nevű klasszikus koktélról kapta a nevét, amelyet a huszadik század elején a jól ismert bártender, Hugo Ensslin alkotott meg, és 1916-ban publikált.

Forrás: photocredit-justin-coit

Cameron Diaz
Az immáron gyermeke miatt visszavonult anyuka, Cameron Diaz és a vállalkozó Katherine Power piacra dobták a tiszta borok márkáját, az Avaline-t. Olyan borokat kínál, amelyek vegánbarátok, bio szőlőből készülnek, és mentesek minden felesleges adalékanyagoktól. Ráadásul az összes összetevő ott van a címkén, így pontosan tudod, hogy mi kerül a vinoidba. 

Gordon Ramsay
Ha Ramsay pokoli viselkedése a képernyőn örömet okoz, akkor a sztárszakács legújabb alkoholos vállalkozása izgalomba fogja hozni az ízlelőbimbóit is. Az ötgyermekes családapa 2021-ben saját kemény szódavíz márkát dobott piacra Hell’s Seltzer néven, amellyel a hírhedt Hell’s Kitchen című sorozatának állít emléket.

A termékcsalád olyan ízeket tartalmaz, mint a Knicker Twist (maracuja, ananász és narancs), a Mean Green (kiwi, lime, menta és ananász), a Berry Inferno (barack, áfonya és málna) és a That’s Forked (key lime, vanília és graham). A márka honlapja szerint minden egyes korty “f–king sinsational” ivási élményt ígér, és Gordon kritikus ízlését figyelembe véve ízletes italra lehet számítani. 

Miért álmosít a vörösbor?

 

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.