Tantraszex suli indul!

Izgatottság látszik az írni tanuló gyermeken, aki először veszi kezébe a ceruzát. Ha a tantraszex fortélyaival ismerkedsz, akkor te is kapj kézbe egy nagy ceruzát, hogy hasonló izgalom járjon át.

Bár a szexuális forradalom már évtizedekkel ezelőtt lezajlott, a szexuális örömök terén azóta nem történt érzékelhető változás. Sajnos sokakban megvan a bűntudat, a gátlások és a frusztráció a szexszel kapcsolatban. Pedig a szex és szerelem a leghatékonyabb és a legtermészetesebb orvosságnak számít a testi és a lelki stressz leszerelésében, feloldásában. Tanuljunk meg teljes odaadással szeretni! Ehhez segítséget nyújthat a tantra, a tabuk nélküli szerelem.

A tantra úgy 7000 évvel ezelőtt született Indiában, a hindu Síva isten és társnője, Sakti istennő kultuszának köszönhetően. Sívát a legmagasabb extázis állapotában lévő tiszta tudat, Saktit pedig a tiszta energia megtestesüléseként tisztelik. A tantra az egész teremtést erotikus szerelmi aktusként szemléli.

A tantra testtudatos, érzéki, élénkítő, izgató, legfőbb célja pedig a szexualitás legkielégítőbb módjának elérése. A nyugati világ a szexualitást másként látja. Főleg a kereszténység helyezett el rengeteg csapdát az örömteli szerelem élvezetébe.

Tévhitek

Még mielőtt azonban belevágnánk az első tantraleckébe, foglalkoznunk kell a civilizációnkban keletkezett, teljesen hibás szexuális mítoszokkal is.

Első mítoszA szex a nemzést és nem a vágyat szolgálja.

A testellenes egyház tévedett. A szexszel természetesen lehet gyermekeket nemzeni, de a szex elsődlegesen természetünk egyik elemi része, amely nem kisbaba után áhítozik elsősorban, hanem egy vágy teljes kielégülése után.

Tanács: legyünk természetesek. Istennek még mindig ez tetszik a legjobban.

szex

Második mítosz A szex illetlen

Ez is néhány egyházak ítélete, és ugyancsak helytelen. A szex reprezentálja a libidót, a legerősebb testi energiák egyikét. Miért lennének ezek az Istentől kapott energiáink hamisak vagy netán illetlenek? Aki jól használja őket, az nemcsak új életet, hanem harmóniát is teremthet: önmagában és társában egyaránt.

Harmadik mítoszA szexnél az orgazmus a legfontosabb.

A férfiak gyakran látják ezt így, és sajnálatosan mára már sok nő is átvette ezt a gondolatot. A szex a szerelem része, és a szerelem gyengédséget, simogatást, ölelést és becézést jelent. Egyúttal segít önmagunkat érezni, szeretni, becsülni is. Hatására tehát olyan érzések keletkezhetnek, amelyek az orgazmushoz hasonlóan izgatóak, felmagasztalnak, felemelnek.

Ez tökéletesen hamis elképzelés. Aki ebben hisz, az nem talál örömet az örömben, hanem a szex helyett gondoskodást akar. A tantraoktatók nem győzik hangsúlyozni: Mi, és csakis egyes-egyedül mi vagyunk felelősek a szexuális vágyainkért. Ez a felismerés az első lépés a szexuális eksztázis művészetének az elsajátítása felé.”Negyedik mítosz – A vágy mindig függ a partnerünktől.

Ötödik mítosz – “Én pontosan tudom, hogyan izgathatom fel a partneremet.”

Ezt elsődlegesen azok a férfiak hiszik így, akik a partnernőjük mellét és klitoriszát néhány percig simogatni szokták. De ezt hiszik azok az asszonyok is, akik társuk péniszét masszírozzák egy kis ideig. Ez is helytelen szemlélet. A beteljesülő szexhez, és magához a vágyhoz is, ezeknél az egyszerű mechanikai fogásoknál lényegesen több dolog szükséges.

Ide tartozik ugyanis még többek között a bizalom, a nyíltság, a kreativitás, a játékosság és az élvezet is. Ráadásul, ami ma felizgat, lehet, hogy holnap közömbös, ezért fontos az odafigyelés és a rugalmasság, a leleményesség.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.