Sokkoló! – Darázscsípés végzett a rockzenésszel

A Tales Of Evening zenekar gitárosa, Ribarics Tamás egy darázscsípés miatt került kómába, majdnem két hétig küzdöttek az életéért, de sajnos alulmaradt a harcban.

A zenész Facebook oldalán egy ismerőse osztotta meg a történteket néhány napja. Akkor még nagyon bíztak Ribarics Tamás felépülésében.

“Drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim! Ezeket a sorokat sajnos nem én vetem az online tér papírjára, de úgy vegyétek mintha én szólnék hozzátok. Kómába estem 07.10. napján 17:30 órakor. Egy kis darázs csípése miatt kerültem ebbe a szorult helyzetbe, hogy a testemet nem engedi szabadon valami sötét erő, nem tudok felébredni, beszélni, gitározni, zenélni. Ironikus, hogy a Metalmesékben Zsoltival ez pont lejátszódott … karma … nem tudom. Fel akarok ébredni a sötétségből. Tudom, hogy sokan szorítatok nekem, aki amiben hisz, úgy tesz … templomban imádkozik, vagy csak otthon gyújt egy gyertyát. Tudom … érzem … szeretnék veletek lenni újra, fel akarok ébredni. Egyelőre stagnálok. Néha lázzal küzdök, szervezetem reagál. Érzem, ha jön valaki…zenét hallgatok egész nap. Kedvesem fogja a kezem, amikor tudja. Illatokkal, érintésekkel, szavakkal, Sándor hegyi nedű cseppjeivel próbál ébreszteni. Családom, barátaim, zenésztársaim szólnak hozzám, érzem. Egyelőre sajnos mozdulatlan vagyok, de ki akarok jutni a sötétből … utálom, nem látok … keresem a fényt, megyek, lépteim még bizonytalanok, de nem adom fel. Érintésre reagálok, megremegek. Könnyem csordul … tudom, a tiétek is, de … kapaszkodom erősen. Tudom, hogy velem vagytok… Én nem adom fel, ti se tegyétek! Tudjátok, nem vagyok a szavak embere … most sem … Tudom, hiszem, hogy újra kezembe fogom a hét húrost, és veletek, nektek játszom. Később jelentkezem, akkor már én írok … dallamokat … Nektek!!!!!!” – áll az eg héttel ezelőtti bejegyzésben. 

 

Sajnos azonban az élet a rosszabbik forgatókönyvet választotta, és a népszerű rockzenész tegnap távozott az élők sorából. 

“Kedves TOE rajongók, zenésztársak, barátok, ismerősök. Nagyon hálásak vagyunk, amiért ennyien szurkoltatok, igaz Barátunknak, zenésztársunknak. Sajnos ma Ribarics Tamás, Riba elbúcsúzott tőlünk, örök, pótolhatatlan űrt hagyva maga mögött. Nincsenek szavak a történtekre. Most csak a rengeteg, felbecsülhetetlen értékű szeretetre és odaadásra tudunk gondolni, amit Tőle kaptunk. Mindig velünk maradsz!” – tette közzé a Tales Of Evening zenekar.

Olvasd el ezt is!

Nem lehet előre tudni, kinél okoz sokkot a darázscsípés

Forrás: Napidoktor.hu