25 évesen hunyt el a legendás színész lánya

John Ventimiglia, a népszerű színész lánya mindössze három hónappal azután vesztette életét, hogy életet adott gyermekének.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Maffiózók sztárjának, John Ventimigliának a 25 éves lánya Odele, mindössze három hónappal azután, hogy világra hozta kislányát, Shiloh-t. Odele Ventimiglia január 12-én hunyt el, halálának okát egyelőre nem közölték.

„Nincs elég szó arra, hogy kifejezzék azt a gyászt, amit mindannyian érzünk. Nagyon szerettem a kishúgomat. A családommal hihetetlenül hálásak vagyunk a támogatásotokért” – írta Odele nővére, Lucinda egy közösségi média posztban.

Odele édesapja leginkább arról ismert, hogy 1999 és 2007 között Artie Bucco szerepét játszotta az HBO sikersorozatában. Bár az 1990-es évek során több filmben is szerepet kapott, John a legnagyobb hírnevét a Maffiózókkal vívta ki.

Legutóbbi szerepei közé tartozik a Disney Jessica Jones című sorozatában Eddy Costa nyomozó alakítása, valamint John Sirica bíró szerepe Julia Roberts Gaslit című politikai thrillerében, amely annak a nőnek a történetét meséli el, aki megkongatta a vészharangot a Watergate-botrányban.

Olvasd el ezt is!

Szörnyű tragédia történt Delhusa Gjon családjában

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.