Képtelen feldolgozni felesége halálát a népszerű színész

Leblanc Győző felesége, Tóth Éva tavaly augusztusban hunyt el, ám az operaénekes a mai napig nem tudta feldolgozni szerelme elvesztését. Fiai, Győző és Gergely a nehéz időkben is mellette állnak, segítenek neki feldolgozni a gyászt.

Leblanc Győző felesége, a 61 éves Tóth Éva az otthonukban hunyt el 2022 augusztusában. Évtizedes szerelem volt az övék, s az operaénekes élete párjának elvesztése óta nehezen találja a helyét a világban – számol be a Blikk.

“Rendkívüli nő volt a párom. Húsz éven át éltünk hatalmas szeretetben, boldogságban. 55 éves voltam, mikor megismerkedtünk. Szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen áldott, kedves teremtést küldött nekem a sors. Életem mélypontján voltam, amikor Évit megismertem, és neki köszönhetően a magánéletem és a szakmai karrierem is új lendületet kapott. Évi a halála előtti napon éjjeli 11 órakor még kedélyesen beszélgetett telefonon, reggel 9 órakor pedig arra mentem be a hálószobába, hogy kihűlt a teste. Évike álmában agyvérzést kapott, nem volt fájdalma, néhány másodperc alatt aludt el örökre. Lehet, hogy morbid ilyet mondani, de a halálában ugyanolyan szép volt, mint életében” – fejtette ki az operaénekes, akinek egyetlen vigasza a nehéz napokban, hogy a fiai mellette állnak.

Leblanc Győző, Tóth Éva

Tóth Éva és Leblanc Győző – Fotó: Facebook

Ám Leblanc olyannyira nem tudja feldolgozni felesége halálát, hogy esténként rémálmok gyötrik.

“Most a fiam segítenek, ők tanítanak meg a számítógép kezelésére, a Facebook és az okostelefon használatára. Nagyon jó gyerekeim vannak. Elfoglalt emberek – Gergő balett-táncos, Győző közgazdász –, de nem hagytak magamra. Főzni is tanulgatok, már csináltam húslevest és spenótot. A takarítást is egyedül végzem, de abba a szobába, ahol Évi elhunyt, nem vagyok képes bemenni. A mai napig minden úgy van, ahogy itt hagyta. Amikor porszívózás közben a fürdőszobában megtalálom Évi egy-két hajszálát, rám tör a sírás, elveszettnek érzem magam. Üres a ház Évike mosolya nélkül” – osztotta meg fájdalmát Leblanc Győző a Meglepetés magazinnal. Tudja, hogy nem szabad az emlékek fogságában élnie, de ez nem egyszerű feladat.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Cristiano Ronaldo gyásza – Így élte meg, hogy elveszítette újszülött gyermekét

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.