Tragédia – Több stroke után meghalt az X-Faktor sztárja

Tragikus hír: elhunyt az X-Faktor korábbi versenyzője, Kovács László, akit a nagyközönség csak Stone művésznéven ismert leginkább.

Úgy tudni, az énekesnek korábban több infarktusa volt, most pedig egy héttel ezelőtt agyvérzést kapott. Ezt már nem viselte el a szervezete – írja az nlc.hu.

A 62 éves énekes lélegeztetőgépre került, az intenzíven küzdöttek az életéért, de hiába. Hogy mennyi problémája volt az egészségével, azt egy 2021-es interjúban mesélte el.

„Túl vagyok már a negyedik szívinfarktusomon, 2017-ben Vietnámban volt egy trombózisom, aztán Ausztráliában belement egy nagy vérrög a kezembe, le akarták vágni, most félévente valami van a szívemmel, de még bírom. A koronavírust is elkaptam egy korábbi hullámban. A rajzolást csinálom, verseket is írok néha. Majd szeretnék zenét is szerezni, de most nem igazán tervezek, csak csinálom, amit kell” – nyilatkozta korábban a Blikknek.

“Éppen Vietnamba utaztam a fiammal, amikor trombózisom lett. Őszintén szólva már annyiszor repültem, hogy túl könnyedén vettem a dolgot, ettem és alkoholt ittam, viszont vizet alig fogyasztottam az úton, ami elég nagy bajt okozhat. Be is következett, a jobb karomban trombózis alakult ki, és majdnem otthagytam a fogamat” – mondta akkor a Blikknek az énekes, hozzátéve, hogy a vietnámi kórházban szörnyű állapotok uralkodtak.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

45 kilót fogyott az X-Faktor egykori sztárja

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.