18+1 dolog, ami a pasit igazán vonzóvá teszi! 1.rész

Ahogyan a nők gyakran szeretnék tudni, mire „bukik” egy férfi, úgy az erősebbik nem képviselői is kíváncsiak lennének rá, mit tart figyelemreméltónak, vonzónak egy hölgy. Lássuk, mitől válik egy pasi a szemükben igazán érdekessé!

Azok számára, akik sokat gondolkodtak már ezen a kérdésen, tanulságos lehet ez a tanulmány, mely egészséges, boldog párkapcsolatokat vizsgált, és az alábbi eredményre jutott. Olyan dolgok is akadhatnak benne, melyek kétségkívül meglephetik az erősebbik nem képviselőit…

1.Gondoskodó férfi: a hölgyek szemében azok a férfiak a vonzók, akik meg tudják mutatni érzékeny oldalukat, különösen, ha a nő éppen zaklatott valami miatt. Átkarolni, dédelgetni ilyenkor óriási „piros pont”! Nagy szerepet játszik a szerelem kialakulásában is!

2.A lovagias férfi: mielőtt azt hinnénk, a lovagiasság teljesen kihalt, érdemes megszívlelni, hogy a nők többsége igenis szereti, ha egy férfi lovagias! A pasinak különösen fontos megcsillogtatnia lovagiasságát a kapcsolat kezdetén – sosem árt, ha kihúzza a széket a hölgynek, vagy kinyitja előtte az ajtót, sőt lesegíti a kabátját!

3.Ízléses megjelenés: a divattrendek jönnek és mennek, de egy férfi is legyen a megjelenésére igényes! Párkapcsolatban is csúnya dolog elvárni a nőtől, hogy ő állandóan tip-top legyen, miközben a pasi nem figyel magára és szinte minden nap ugyanazt a pulóvert hordja, vagy sportszerelésben feszít elegánsan kiöltözött szíve hölgye mellett. Ha a nő a farmeres férfiakat kedveli, jó eséllyel tetszetősebbek lehetünk a szemében, ha ezt szem előtt tartjuk; míg ha az elegánsabb stílusra „bukik”, a férfi részesítse előnyben az ilyen jellegű ruhákat.

4.Piros színt viselők: meglepő lehet, no és nem is minden nőre igaz ez, de egy tanulmány szerint a nők erősebbnek, attraktívabbnak és szexisebbnek találják azokat a férfiakat, akik viselnek valami pirosat – legalább egy piros nyakkendőt.

szerelem

5.A férfi, aki képes fejlődni: semmi sem hódítja meg jobban a női szívet, mint ha látja, hogy a férfi, aki fontos neki, jó ember. Tesz érte, vagy igyekszik javítani korábbi hibáin. Fejlődik. A hölgyek díjazzák a személyes fejlődést, a férfiakat, akik érzékenyek és figyelmesek.

6.A férfi, aki nem akarja megváltoztatni őt: ha a nőt valami zavarja, bántja, nem tanácsokat vár, inkább csak azt, hogy meghallgassák. A férfiak megoldás-orientáltak, míg egy nő azt szeretné, ha a párja meghallgatná őt – és ez az, amely el is mélyít egy párkapcsolatot.

7.A hallgatás és bólintás nem elég: a nők szeretik, ha nemcsak meghallgatják őket, de egy-egy nyugtató közbeszólással reagálnak is a mondandójukra. Együttérzést és gondoskodást várnak. Ha a nő ideges, mert a főnöke kemény feladattal bízta meg, általában azt szeretné hallani, „nagyon sajnálom, drágám, hogy ennyire leterhel most téged ez a munka”. Álljunk ellen a kísértésnek, hogy megoldásokat osztogassunk!

8.A harmadik randin nem kötelező ágyba bújni! Ez csupán egy gyakran ismételgetett frázis. Vannak nők, akik többször is szeretnének találkozni a férfival, hogy jobban megismerjék, mielőtt megtörténik a dolog. Ezért – főleg az ilyen hölgyeknél – a nyomásgyakorlással nem sokat érünk el, sőt nagy eséllyel a hölgy visszavesz majd a tempóból. Lehet, hogy két hónap is eltelik, mire sor kerül a szexre, de ha komolyan gondoljuk ezzel a nővel a dolgokat, ez nem lehet probléma! Sőt, addigra a szerelem is biztosan kialakul…!

randi1

9.A nő másként szereti a szexet: a lassabb és romantikusabb bevezetés izgalmas a számára, nemcsak a kezdetekkor, akkor is, ha már hosszabb ideje tart a párkapcsolat. Miközben a férfiak gyakran a „gyorsabb menetek” hívei. A hölgyek szeretik azt érezni, hogy megértik őket és közeli lelki kapcsolatban vannak a párjukkal. Érdemes kompromisszumot kötni, hogy az együttlétek mindkét fél számára élvezetesek legyenek! Vagyis, ne maradjanak el a finom érintések, a romantika, és persze az előjáték sem.

10.Gondolni a védekezésre: olyan dolog ez, mely mindkét fél feladata, de egy nő vonzónak találja, ha a férfi beszél a védekezésről, és ha a tettek mezejére lép, kiderül, nemcsak prédikál, hanem be is tartja a szabályokat.

Forrás: