Erotikus sztriptíz otthonra

Minden nő eljátszott már a gondolattal, hogy a határokat feszegetve magára ölti a szexi csábító szerepét. Miért lenne csupán legénybúcsúk és éjszakai bárok privilégiuma egy érzéki játék, a sztriptíz?

Hányszor bámultunk már meg kirakatokat szexi fehérneműk, vagy izgató kiegészítők után ácsingózva, hogy aztán legyintsünk, és beletörődve nyugtázzuk: ugyan, hol is hordhatnánk ilyesmit? Pedig a válasz egyszerű: otthonra! Akár friss, akár hosszabb távú párkapcsolatban élünk, a játék természetes velejárója a változatos együttléteknek. Ne sajnáljunk energiát fordítani ötleteink megvalósítására! Bár kedvesünk nyilvánvalóan a belső értékeink miatt is szeret bennünket, nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy alapvetően egy férfi-nő kapcsolatról van szó. A lángolás és az erotika iránti érdeklődés fenntartása elsősorban a nő dolga egy kapcsolatban, a legtöbb férfinak ugyanis nehezebben megy.

Ők inkább abban remekelnek, hogy lelkesen reagáljanak a csábításra és fokozzák az izgalmakat. Az erotikus tánc mindkét fél számára izgalmas lehet, csak merjünk kreatívak lenni! Nem számít hány kiló vagy, a sztriptíz lényege nem annyira a tánctudás, mint az izgatás, érzékiség, ez pedig mindenkiben ott van, csak elő kell csalogatni. Mégis mi az, ami a legtöbb nőt megakadályozza ebben az izgalmas játékban?

Az önbizalom. Vegyünk erőt magunkon és próbáljuk meg elhinni, hogy egy femme fatale lapul a hétköznapi kislány ruhája alatt.Egyre több tánciskola szakosodik erre a műfajra, nem is magára a vetkőzésre fókuszálva, mint inkább a nőiesség, az önbizalom növelésére helyezve a hangsúlyt. Ha végre mi is szeretnénk kipróbálni, alakítsunk ki impulzív környezetet otthonunkban, amely „műsorunk” hatását fokozza. Egy eltalált zene, némi hangulatvilágítás, a megfelelő tér, ill. bútordarabok, ruhák és kiegészítők mind fontos részei a játéknak! Elsősorban azonban saját magunkat kell szexi hangulatba hoznunk, hiszen a kisugárzás meghatározó tényezője az egész produkciónak.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.