Az Ikrek egészséghoroszkópja

Az Ikrek jegy szülöttei kettős személyiségek és ez gyakran az egészségüket is megviseli, azáltal, hogy egyszerre több betegségtől is szenvedhetnek.

Ha Ikrek vagy a szellemes és könnyed eszmecserékben vagy otthon. Kommunikatív vagy és kreatív, gyakran gesztikulálsz. Ennek megfelelően figyelned kell a vállaidra és a felkarokra, kulcscsontra, lapockára. A légcsöved van a legnagyobb veszélyben, de az idegeid, a tüdőd, és a hörgők is könnyen sérülnek. Mivel az Ikrek kettős jegy, gyakran megesik, hogy egyszerre két betegség is megtámad.

Ha olyan hatások érnek, amitől ideges, passzív esetleg negatív hangulatú leszel, az megkönnyíti a betegségek kialakulását. A tuberkulózis, az asztma és vérszegénység téged gyakrabban fog megkörnyékezni. Előfordulhatnak légzési problémák is, esetleg az ujjaid, kezeid is fájhatnak.4816A friss levegő elengedhetetlen az egészségedhez, ahogy a sok folyadék fogyasztása is. A narancssárga színű ételek is segítenek. Egyél tehát bőségesen narancsot, grapefruitot, őszibarackot, sárgabarackot. Ezek a zöldségek és gyümölcsök segítenek abban, hogy rendben tarts a nyálkahártyádat.

Ajánlatos elkerülni a túl sok tejterméket is, viszont a szervezetednek sok káliumra van szüksége. A só ellenben kifejezetten ártalmas a számodra, a közvetlen lefekvés előtti étkezés, pedig semmi jóra nem vezet a te esetedben.

Forrás: