Mire készülhetünk „világvége 2012” néven?

Vajon tényleg igaz, hogy 2012-ben dimenzióváltásra számíthatunk? Mit jelent valójában ez, sorsfordító események előtt áll az emberiség? Eljön a világvége 2012. december 21-én?

Melyik embert ne érdekelné a „világvége” eljövetele? Megtudni, tényleg lesz-e ilyen a közeljövőben? Világvége helyett mostanság inkább dimenzióváltásról hallani. De mit is jelent ez?

A maja naptár tanulmányozásának legnagyobb szakembere, Carl Johan Calleman szerint a nagy változások már 2011 őszén elkezdődtek, 2012-ben pedig dimenzióváltásra számíthatunk.  A szakértő szerint a maja naptár a kulcs ahhoz, hogy lássuk az összefüggést magunk és a világ történései között.

Úgy véli, a maja naptárnak más értelmezése is van, mely arra irányítja a figyelmet, hogy világunkban minden egy úgynevezett kozmikus terv szerint történik. A kozmikus energiák pedig kihatnak az emberekre, a gondolkodásukra. Calleman úgy gondolja, a maja naptárban benne van a történelem, univerzumunk keletkezése, de a sorsa is.

m1w94gnr1

Eszerint az emberiségnek egy magasabb tudatformába kell átlépnie – a változások pedig már ez év októberében elindultak. A maja naptár utolsó időszaka 260 napig tart és három részre osztható – az első ciklus 2009. szeptember 9-én kezdődött, 2010. május 26-ig tartott, a második ennek másnapján kezdődött és 2011. február 10-én ért véget. Most következik tehát a harmadik ciklus, az utolsó. A maja naptár szerint a legmagasabb energiaszintet ekkor éri el az univerzum. Ez az időszak kezdődött el október 28-án. A kérdés az, mit tartogat számunkra a következő szakasz?

A maja naptár a többi ismert naptártól eltérően a természet ciklusai alapján készült. Az októberi dátum magas energiaszintet jelent, de nem a világvége jön el, ahogy sokan hinnék. Ugyanakkor a csillagászati ciklusok nem érnek véget 2012. december 22-én, de a naptár igen. Valaminek történnie kell – talán a lélek szintjén, mentális szinten értendő ez?

Calleman szerint kozmikus erők lépnek akcióba ezen megjelölt időpontokban, melyek célja a történelem irányítása, de nem rossz szándékkal. A szakember szerint a maja naptár által jövendölt utolsó időszak (a kilencedik szint) utolsó lépcsői jönnek – annyi bizonyos, hogy nagy változásokra kell készülnünk.

z3dbyjhi

Eddig is egyfolytában fejlődött az univerzum, ám most Calleman véleménye szerint egy egészen új, egységes tudat létrehozása felé tartunk. Ez teljesedik be a dimenzióváltáskor. A lélekre tehát nagy hatással lesz, nagy lehetőség előtt állunk, de nagy változásokkal kell megküzdenünk. Azt azonban nekünk kell eldönteniük, mennyire leszünk befogadóképesek a változásokkal szemben.

A szakemberek szerint a 2012-es év végén eljövő változások arra utalnak, hogy ebben a magas szintű tudatfázisban az uralom minden formája törlődik az emberek között – nem lesz uralom, uralmat jelentő eszközök. Az autoritásokat működtető struktúrák omlanak majd össze – így a határok, a pénzügyi rendszerek -, az emberek közti kapcsolatot nem ez határozza majd meg, hanem az isteni harmónia.

Forrás: