“Ilyet sosem éreztem: csökkent a baleseti fájdalmam”

45-54 év közötti férfi vagyok. Korábban egy autóbaleset során nagyon súlyos sérüléseket szereztem.  A lábam és a kezem nyílt töréssel törött el és még másfél évvel a történtek után is elég nagy fájdalmakkal küzdöttem, melyeket csak igen erős fájdalomcsillapítókkal tudtam csökkenteni.

Nem akartam több gyógyszert beszedni, ezért valamilyen, mellékhatások nélküli megoldást kerestem. Hosszú ideig kutattam utána, de miután rátaláltam a nekem megfelelő készítményre, a hatás nagyon gyors volt!

Valóban számos dolgot kipróbáltam: gyógyszereket, kenőcsöket, különböző terápiákat. De sajnos semmi sem használt úgy igazán, míg nem az egyik ismerősöm azt javasolta: tegyek egy próbát a PowerStrips fájdalomcsillapító tapasszal. A hatása teljesen megdöbbentett! A felragasztás után kb. egy órával jelentősen csökkentek a fájdalmaim, úgy, ahogyan azt azelőtt semmivel sem tudtam elérni. Azóta is használom és nagyszerűen bevált. Nemcsak nálam, hanem a családomban a fiamnál is, aki sportol, valamint anyósomnál, aki a térdműtétjét követően szintén küszködött.

A balesetből származó fájdalmak miatt sokan szenvednek még évekkel később is. Hogy kinek mennyire erős, komoly a fájdalma, az a génektől is függhet. Az intenzitásra adott választ ugyanis befolyásolhatják a génvariánsaink, melyeket felmenőinktől örököltünk, s ebből a szempontból mindegy, hogy a baleset mikor is történt – jegyzi meg a szerkesztő. A fájdalom nemcsak amiatt érezhető, hogy károsodtak a szövetek, a szervezet reakcióiban a pszichés rendszer is szerepet játszik.

shutterstock_27600673

A PowerStrips fájdalomcsillapító tapaszt úgy alkották meg, hogy felragasztásakor a környezetében levő összes sejt energiája, védelme aktivizálódik. Rövid idő alatt hat és kíméletes, mivel természetes anyagokból készítik. Így az emésztőrendszerre, a májra és a gyomor nyálkahártyájára sincs rossz hatása.

Egyedi, mert sokoldalúan használható. A számos okból származó fájdalom csillapítása mellett ez a tapasz meggyorsítja a sebek gyógyulását és a bőr regenerálódását. Ha gyulladás a probléma oka, ugyancsak megszünteti a fájdalmat.

Az immunrendszert erősíti, javítja a lását, sőt a szív- és az érrendszerre is jótékony hatású. Stresszoldó, fáradtságot enyhítő tulajdonsággal is bír. Magas-, vagy alacsony vérnyomás, emésztési-, székrekedési-, légzési problémák, cukorbetegség esetén szintén ajánlott a használata. Még ekcéma és allergia esetén is alkalmazható. Mivel igen széleskörű a használata, kezelésre, gyógyításra egyaránt alkalmas, szinte bármilyen probléma, fájdalom esetén érdemes kipróbálni és a test bármely pontjára ragasztható – jegyzi meg a szerkesztő.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?