Zámbó Krisztián fogyózik

Zámbó Krisztián, a híres aranytorkú énekes Zámbó Jimmy fia is bekerült az X-Faktor 12 döntőse közé. A jó hír előtt beszélgettünk vele a fogyókúrájáról, az érzéseiről, a tereiről

A „Király” fiáról eddig nem sokat hallottunk. Most viszont, hogy benevezett az X- Faktorba egyre többet szerepel a sajtó hasábjain. Tudjuk, hogy barátnőjével, Zsuzsival másfél éve élnek együtt, aki zumba és fitnesztanár. Még a lakásukat is láthattuk egy rövid filmbejátszás alkalmával. Krisztián olyan sikeresen szerepelt a megmérettetésen, hogy 4 igen szavazattal bejutott az X- Faktor táborába. És mint kiederült a legjobb 12 közé is!

Hogy érintette a siker? Önfeledten boldog?

Még nem! Keresem a lelki békémet, most is vannak küzdelmeim. Remélem az X- Faktor azt is elhozza számomra.

Ha diétázna, most a versenyre készülődve, biztosan abba kéne hagynia.

Most kell csak igazán! 5 kilót le kéne, adjak, ami meg is lesz! Imádom a körömpörköltet és minden pörköltet, ezekről most lemondtam. Nem is tudtam, hogy létezik zsírégető liszt, most olyan ételeket eszek, melyek ezzel készülnek. Leszoktam a dohányzásról, kezdem élvezni és érezni az életet.

A sport hogyan illeszkedik az életébe?

Mindig is nagy szerepet játszott. A konditerem elmaradhatatlan programja napjaimnak.

Gondolom az a vágya, hogy megnyerje az X- faktort!

Nem okvetlenül. Sokkal inkább azt remélem, hogy az életemet nyerem meg. Abban szeretnék sikeres lenni. Hogy végre egy szerethető ember váljék belőlem.

Forrás: