Csobot Adél gyakran megfázik?

Az X-faktor első selejtezőjében választották be Csobot Adélt a továbbjutók közé és később bekerült a legjobb 12 közé is. Nagyon vékony, de ennek ellenére figyel magára, edz, futni jár, versenytáncolt

Az X-faktor első selejtezőjében választották be Csobot Adélt a továbbjutók közé. Zseniális jelmezben elénekelte Caro – "Emerald That man" című számát. A mentorok nem győzték őt imádni, persze az óriási nézősereggel együtt.

Adél fényre és győzelemre termett 18 esztendős lány, aki Nagykárolyból érkezett és egészséges lelkierővel tűri a sikert. Arról kérdeztem, hogy mi mindent tesz meg magáért.

Mint minden nő, én is vigyázok magamra. Szoktam edzeni, járok futni. Otthon versenytáncoltam, ez is rásegít arra, hogy kondiban maradhassak.

Egyedül vagy a pesti rengetegben, nem érzel olykor honvágyat?

Hamar asszimilálódtam, anyukámmal minden nap beszélünk telefonon. A lelkem már csak azért is rendben van, mert befogadok minden olyan dolgot, ami megnyugtató. És kizárom mindent, amiről nekem most nem kell tudni. Az ember a zenével és tánccal soha nem érzi magát elveszve.

Olyan karcsú vagy, hogy lefogadom, nem kell diétáznod soha.

50 kiló vagyok, és valóban nem foglalkoztat a diétázás. Nyilván ügyelek az étrendemre, nem eszem zsíros ételt és hasonlókat. Sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, de tudni kell rólam, hogy csak a csirkemellet eszem meg. A többi hús ki van zárva. És rengeteg vizet iszom, körülbelül napi 3 litert.

Beteg voltál valaha?

Kiskoromban sok légúti problémám volt, ez manapság is kijön rajtam. De más komolyabb bajom nem volt eddig.

Pár év múlva miről szeretnél hírt adni?

Arról, hogy mennyi minden történt velem. Hogy az emberek fejében már nem kérdés, hogy ki az a Csobot Adél.

Forrás: