Extra sovány Angelina Jolie!

Nem túlzás: átlépte a vészesen sovány kategória határát Angelina Jolie, ami azt jelenti, hogy már az izmait is veszélyezteti a koplalással. A színésznő mindössze napi 600 kalóriányi ételt vesz magához.

Kifejezetten ijesztően nézett ki néhány napja Angelina Jolie, amikor Vietnámban egy hivatalos eseményen ujjatlan piros ruhában jelent meg, ami semmit nem takart csontsovánnyá fogyott idomaiból. Egyes hírek szerint a színésznő mostanában már csak napi 600 kalóriát eszik, ami fele a minimális napi szükségletnek.

A 36 éves színésznő egy bennfentes információja szerint egyetlen kanál kókuszolajjal és néhány szem gabonával kezdi a napot, de a nagyobbik gond az, hogy a nap későbbi részében sem igazán foglalkozik az evéssel. "Annyira elfoglalt, hogy gyakran elfelejt enni. Néha teljesen kihagyja az ebédet, vagy legfeljebb pár szem mandulát ropogtat el menet közben, vagy valami fehérjeturmixot iszik egy normális, teljesértékű ebéd helyett" – magyarázta az ismerős.

A Grazia magazinnak nyilatkozó bennfentes elmondta, hogy a vacsoránál sem javul a helyzet. "Ha vacsorázik néha, akkor nem többet, mint egy sovány sültet és egy pohár vörösbort hozzá" – állítja. Márpedig ha Angelina tényleg ennyire sanyargatja magát, akkor az a vészesen sovány kinézeten túl súlyos egészségügyi problémákhoz is vezethet.

8rgv8s3j

Egy egészségügyi szakértő kifejtette, hogy a színésznő életmódja nem más, mint tudatos koplalás és ez katasztrófához vezethet. Jackie Keller szerint a bevitt energia nem elegendő a szervezet számára az alapműködés fenntartásához, és előbb-utóbb az egyensúly felborulásával elkezdi a test saját magát felemészteni, az energiát az izomszövetekből próbálja kinyerni. "Bárki, aki napi 800 kalóriánál kevesebbet eszik, az éhezik és ebbe a veszélyzónába kerül" – tette hozzá.

Pedig korábban ugyanennek a szakértőnek a vezetésével vágott bele Angelina egy speciális diétás programba, közvetlen a Mr. és Mrs. Smith forgatása után. Akkoriban sok sültet evett, valamint lazaccal, zöldségekkel és egészséges fehérjékkel tartotta szinten magát. "Nagyjából 1500 kalóriát evett naponta. Akkor egy szintentartási tervet követtünk, nem a fogyás volt a cél" – részletezte Keller.

Véleménye szerint most ugyanezt kellene követnie Angelinának, a magasságához és az ideális súlyához viszonyítva legalább 1500-1600 kalóriát kellene naponta magához vennie, igaz, ebbe még mindig nincs beleszámítva, hogy mennyit mozog és mennyi energiáját emészti fel a hat gyereke.

Angelina akkor kezdett elképesztően gyors ütemben fogyni, amikor 2007-ben elveszítette imádott édesanyját, Macheline-t, pedig már előtte sem volt túlsúlyos. Azonban az, ahogy most kinéz, már tényleg rémisztő.

Forrás: