Szex és New York szingli otthonok

A sorozat karaktereit, pörgős kalandokkal, vidámsággal és a hűsítő cosmopolitan koktélokkal tarkított életeit biztos sokan ismerik már. Ismerjük meg közelebbről a szereplők sorozatbeli lakásait is!

Az forgatókönyvírók, kiemelten Michael Patrick King, nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a négy szingli lány karaktere jól kidolgozott, igen eltérő, ám egymást mégis remekül kiegészítő legyen. A karakterek különbözősége, nemcsak jellemükben, hanem öltözködésükben és természetesen otthonukon is jól tükröződik.

Carrie (Sarah Jessica Parker), a bohém királylány ellenáll minden beskatulyázási kísérletnek, a stílusok szabad és kreatív keverésével tudja magát a legjobban kifejezni, amit hűen tükröz az otthona is. Apró lakásában az igazi modern stílusba vegyítve olyan klasszikus darabokkal találkozhatunk, mint a legendássá vált tárcsás telefon, illetve a patinás, antik bájt árasztó bőrfotel, amit egykori barátjától Aidantől vásárolt.

carrie-interior-06-1024

Samantha (Kim Cattrall), gátlástalan szexualitásáról és szabados beszédstílusáról ismeretes, így nem véletlen, hogy a lakása sem a visszafogottságot és a szolid stílust képviseli. Ellenkezőleg, az erős, feltűnő, élénk színek érvényesülnek, úgymint az arany és a bordó, és nem meglepő módon a lakás középpontjában mindig a hatalmas és hívogató franciaágy áll.

samanta lakása

samantha-interior-06-1024

Miranda (Cynthia Nixon), a külvilágnak az igazi kemény nőnek mutatja magát, ám valójában csupán jó adag öniróniával és cinizmussal palástolja kislányos sérülékenységét. Stílusa sokat változik az évek során, ám leginkább az egyszerűséget és a kényelmet részesíti előnyben, ami az otthonának egyszerű és praktikus berendezésén is megmutatkozik.

miranda-interior-08-1024

miranda-interior-04-1024

Charlotte (Kristin Davis), a Park Avenue-i romantikus hercegnő az optimizmus és a nőiesség mintaképe, melyet mind ruhatárában, mind a luxus-, klasszikus eleganciát képviselő, pasztellszíneket előnyben részesítő otthonán megmutatkozik.

charlotte-interior-03-1024

charlotte-interior-02-1024

Forrás: https://napidoktor.hu/