Sztárok 10+1 bőrfiatalító trükkje 1. rész

Akiknek mindig van mit aprítaniuk a tejbe: a világsztárok. A bőrfiatalítást is leginkább ők engedhetik meg maguknak, és meg is tesznek érte mindent. Lássuk a leggyorsabb és legmeglepőbb trükkjeiket!

Ma már nem titok, hogyan fiatalodnak a sztárok. A sztárok bőre mindig kifogástalan, de ennek ára van. Mivel a pénz nem számít, a legborsosabb trükkökre is hajlandók befizetni, amellyel fiatalabbnak látszanak. Íme a leggyorsabb és legmeghökkentőbb módszereik a bőrápolás, bőrfiatalítás terén!

1. Kortizon lövet

Egy orvosilag tesztelt kortizon lövet akár 48 órán belül képes zsugorítani a pattanást, ám ha a sztárok bőre ennél is gyorsabb beavatkozást kíván, ezt még az intenzív pulzáló fény alkalmazása is követi. Ez a kombináció eléri, hogy a pirosság és a duzzanat jelentősen csökkenjen, ha nem is tűnik el teljesen, akár 24 órán belül.

Van egy még gyorsabb megoldás is a sztár bőrápolásban: elég, ha a bejelentkezés előtt négy órával jelenik meg egy méretes pattanás, egy koncentrált dózis a dehidratáló triklórecetsavból (TCA) segít, a pattanás lelohad – még a kortizon lövésre sem kell órákat várni.

narancsbor_kattide3

2. Ragyogó arc megteremtéséhez is van külön praktika

A szép bőr érdekében, mielőtt egy partin csillogni szeretnének, a sztárok ellátogatnak egy szalonba, ahol injekció formájában olyan vitaminmixet kapnak, melynek hatását a krónikus fáradtság szindróma és fibromyalgia esetében is tesztelték. Valóságos energialöketet kapnak a C-, B-vitamint, kalcium glükonátot és magnéziumkloridot tartalmazó keveréktől, szép ragyogást kap a bőr, valószínűleg az értágulattal összefüggésben.

A bőr ragyogása úgy is elérhető – akár 24 órás időtartamra -, hogy az alap vitaminkeverékhez aminosavakat adnak. Ezek is értágítóként működnek, növelik a vér áramlását a bőrben.

3. Lézer- kombinációs kezelés

A tökéletesen szép bőrért a sztárok minden nagy esemény előtt igénybe veszik a lézer- kombinációs kezelést is. A szakember két lézert használt, más-más hullámhosszon dolgoznak. Az egyik a bőrpírt és a barna foltokat távolítja el, a másik a kollagén termelődést serkenti, hogy a finom vonalak, nagyobb pórusok csökkenjenek – a bőrnek pedig azonnali ragyogást ad.

4. Mikrodermabrázió

A modellek a kifutón végigvonulás előtt alapos testkezelést vesznek. A mikrodermabráziót enyhe lézeres kezelés követi, mely arra ösztönzi a fibroblaszt sejteket, hogy új kollagént termeljenek – a sztárok bőre ezután radírozásnak van kitéve, 20 százalékos glikolsav és nyugtató levendula keverékével. A bőrt olyan szérummal töltik fel, amely segít kollagént építeni, az alacsony energiájú fény pedig lassítja a lebomlását. A bőrre ezután egy gazdag krém kerül, tremella gomba kivonattal.

5. Arcfeszesítés

Ha a sztárok egy kis arcfeszesítésre vágynak, ez az egyveleg megoldja a gondot: retinoid hámlasztó, intenzív pulzáló fénnyel (amely a barna foltokat és a tört hajszálereket célozza meg), valamint mikrodermabrázió, antioxidáns C-vitamin és niacinamid keverékével, végül pedig rádiófrekvenciával az arcon és nyakon elért eredmény erősítéséért.  Az eredmény a kezelés után 48 órával a legszembetűnőbb. Ám ahhoz, hogy egy éven át látható legyen, havi 4-5 kezelésre van szükség.

Cikkünk folytatásában további 5+1 bőrfiatalító eljárásról olvashattok!

Forrás:


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.