Robbanjon a narancsbőr!

A narancsbőr szinte kivétel nélkül minden nőt érint, még a vékony alkatúakat és a tinédzsereket is.

Amíg hűvösebb van, még senkit nem zavar annyira, de ahogy előkerülnek a rövidebb szoknyák, és felmerül a fürdőruha-vásárlás gondolata is, a narancsbőr rögtön kardinális kérdéssé válik. Ilyenkor mindenki, varázsütésre tükörsima, narancsbőr-mentes combokat szeretne. Aztán, amikor hiába próbálkoznak különféle, villámgyors csodát ígérő módszerekkel, a szabadságukat végül ismét úgy töltik, hogy egy jó nagy törülközőt csavarnak magukra a fürdőruha fölé. Ugye ismerős?

Eddig a narancsbőr elleni küzdelem szinte reménytelen volt

Ebben semmi meglepő nincs, hiszen a narancsbőr elleni küzdelem egészen mostanáig sziszifuszi harc volt a nők számára. A narancsbőr elsődleges oka, hogy a nők kötőszövete eleve lazább, rugalmasabb, (hogy a várandós állapotot követni tudja), ehhez hozzájárulhat még az örökölt kötőszöveti gyengeség, de belejátszik a stresszes életvezetés, a tartósítószerekkel teli étkezés, a szintetikus méreganyagokkal zsúfolt kozmetikumok használata, a dohányzás, a gyógyszerek, antibiotikumok fogyasztása is.

Hogy ne lett volna szinte reménytelen a küzdelem, hiszen a narancsbőr elleni krémek inkább csak vérkeringés-javító hatással bírnak, a kozmetikai kezelések időigényesek, a sportolás és a diéta pedig valamicske átmeneti javulást ugyan hozhat, de ha valaki visszatér a régi szokásaihoz, a cellulit rögtön újra felbukkan! És akkor az még szóba sem került, hogy a felsorolt módszerek némelyike igencsak kellemetlen és költséges.

Fókuszban a zsírsejtek

Zsírsejtjeink száma állandó: nem csökken és nem is nő életünk folyamán. A zsírsejtek térfogata viszont sokat változhat, súlygyarapodáskor egy egészen miniatűr méretű sejt ugyanis akár babszem nagyságúra is meg tud nőni. A rücskös, narancshéjszerű bőrfelszínt az okozza, hogy a megnövekedett (zsírral, folyadékkal, savakkal, méreganyagokkal teli) zsírsejtek beékelődnek a kötőszövet rostjai közé, és kitüremkednek.

Eddig csak a drága kozmetikai testkezelések, különböző fogyasztó masszázsok, a komoly önfegyelmet igénylő méregtelenítő módszerek, edzések, diéták álltak rendelkezésre, pedig ezek a módszerek csak arra képesek, hogy a zsírsejtek térfogatát csökkentsék, de számukat nem tudják változtatni. Ezért inkább csak átmeneti javulást hoznak, ritkán tartósak: a narancsbőr egy idő után megint visszatér. Az ultrahangos zsírbontás azért forradalmi jelentőségű, mert a kavitációnak nevezett fizikai jelenség segítségével végre a zsírsejtek számát csökkenti, nem csak a térfogatát!

Nincs narancsbőr zsírsejtek nélkül

Mivel a narancsbőr a felső zsírrétegben jelentkezik, a zsírsejtek csökkentésével a narancsbőr automatikusan megszűnik. Az ultrahangos narancsbőr elleni kezelés teljesen fájdalommentes, egészségügyi kockázata nincs, maximálisan biztonságos, mivel a 40.000 Hz frekvencia a zsírszövetben nyelődik el, a zsírsejteket roncsolja, viszont nem károsít más szöveteket, szerveket. A kezeléseket követően a bőrfelszínen semmilyen sérülés nem jelentkezik, a problémás terület – comb, csípő, derék, has, felkar – már az első néhány alkalom után láthatóan kisimul, feszesebb, tónusosabb lesz, a narancsbőr látványosan csökken, majd teljesen eltűnik. Az eredmény tartós, nincs jojó effektus, az adott területen nem keletkeznek új zsírsejtek.

Nagy segítség a modern nők számára, hogy nem kell feltétlenül szakemberekhez járjunk az ultrahangos kezelések, mert léteznek olyan gépek, amelyeket az otthonunkba is beszerezhetünk, így nem nem kell időpontot egyeztetni, nem kell mások előtt levetkőzni, nem kell rászánni rengeteg időt és a kezeléseket otthon, kényelmes körülmények között lehet elvégezni. 

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.