Elhagyták Katy Perryt

A popénekesnő férje 2011. december 30-án jelentette be, hogy 14 havi házasság után elválik Perrytől.

A 27 éves amerikai popénekesnőnek és 36 éves férjének útjai 14 havi házasság után válnak ketté, Russell Brand ugyanis az év utolsó előtti napján bejelentette, elválik Katy Perrytől.

A bejelentés nem volt meglepő, hiszen több ezer kilométerre töltötte egymástól a karácsonyt a férj és a feleség, de nem ám a közéleti szerepléseik miatt, hanem mert nem sokkal az ünnepek előtt úgy összevesztek, hogy inkább a világ két ellentétes pontjára utaztak.

Egy bennfentes az Us Weekly című bulvárlapnak legalábbis arról számolt be, hogy az énekesnő és a humorista férj között csak úgy röpködtek a "b" betűs kifejezések, amelyek közül kihallatszott, hogy Katy a saját dolgát akarja csinálni, Russell pedig közölte: remek.

diry1stz

Így aztán az alig egy éves házasok – 2010 októberében esküdtek nagy felhajtás közepette – a világ két ellenkező pontján töltötték az ünnepeket, Russell Angliában élő családjához utazott, Katy pedig Hawaii felé vette az irányt, ahol barátaival énekelte a Mennyből az angyalt. Aztán csobbant egyet a tengerben, Russell meg közben az ugyancsak humoristaként ismert barátjával, David Baddiellel vett részt egy jótékonysági úszáson.

Azt azonban cáfolta ez a bizonyos jólértesült informátor, hogy a 27 éves szépség 14 hónap után válni készül. "Még nem került sor kenyértörésre, de egyértelmű, hogy gondok vannak. A viták egyre hevesebbek köztük" – állította. "Nincs kizárva, hogy hamarosan elválhatnak, de mindketten annyira drámaiak és ingatagok tudnak lenni, hogy akár újra jóra is fordulhat a kapcsolatuk" – tette hozzá.

Forrás: